Tarih: 11.11.2019 18:02

ŞARKÖY´DE ALPAY VAR; SORUN YOK!

Facebook Twitter Linked-in

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Şarköy için yaptığı hizmetlerin yanı sıra mesai sonrası tek tek tüm mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşuyor. Var yapacağı projeleri Şarköylülere anlatırken fikir alışverişinde bulunup takdir topluyor.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Şarköy´de gerçekleştirdiği çalışmalarla her geçen gün halkın takdirini almaya devam ediyor.

MESAİ SONRASINI MAHALLELERİ GEZEREK DEĞERLENDİRİYOR

Mesai saatleri dışında mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, yaşanan sorunları yerinde tespit edip projelerini bir bir vatandaşlara aktarıyor.

/resimler/2019-11/8/1701064471197.jpg

VAR: “SİZLERİN FİKİRLERİ IŞIĞINDA ŞARKÖY´Ü HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Şarköy´de gerçekleştirilecek projeler hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Var; “ ‘Ben yaptım oldu değil; hep birlikte yapacağız.´ diyerek çıktığımız yolda Şarköy´ü geleceği taşıyacak projelerimizi tek tek tüm vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bu şehir hepimizin. Bu şehre yapılacak en ufak bir değişiklikte bile vatandaşlarımızın söz hakkı var. Beni  sizler bu makama getirdi ve sizlerin fikirleri ışığında Şarköy´ü hep birlikte geleceğe taşıyacağız.” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Şarköylülerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´ın da Şarköy´ün gelişimi için ne gerekiyorsa yapılması için yanlarında olduğunu belirtirken; “Şarköy Belediyesi olarak hizmet için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Gücümüzün yetmediği noktalarda da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak devreye giriyor. Bizlerin tek derdi, tek isteği sizlerin ve Şarköy´ümüzün güzel bir geleceğe sahip olması. Var gücümüzle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

/resimler/2019-11/8/1701335878464.jpg

HİZMETLERİNİN YANI SIRA CANA YAKINLIĞI İLE DE DİKKAT ÇEKİYOR

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var´ın yaklaşımının Şarköylüleri oldukça mutlu ettiği gözlenirken Başkan Var bu yolla tüm sorunları çözüp soruları yanıtlayarak hizmetlerinin yanı sıra cana yakınlığı ile de halkın övgüsünü de almayı başardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —