Tarih: 16.12.2019 16:47

Şampiyonluk sevincini başkanla paylaştılar

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ U-16 Ligi´nde yenilgisiz şampiyonluk yaşayan Muratlı Belediyespor U-16 takımı, şampiyonluk kupasını Muratlı Belediyespor Başkanı Nebi Tepe´ye takdim etti.

Tekirdağ U-16 Ligi A Grubu´nda mücadele eden ve şampiyonluğa ulaşan Muratlı Belediyespor U-16, kupa sevincini Başkan Nebi Tepe ile paylaştı. Muratlı Belediyespor yöneticisi Recep Zorlu, Antrenör Umut Gökçe, Kaptan Demirhan Koyuncu ve başarılı futbolcu Ardakan Esmer´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nebi Tepe, “Çocuklarımızın şampiyonluk haberini aldığımızda çok mutlu olduk. Bu çocuklar bizim geleceğimiz, o bakımdan gençlerimizi önemsiyoruz. Ben başarılarından dolayı kulüp yöneticilerimizi ve futbolcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim´ sözünü anımsatan Başkan Nebi Tepe, “Kazasız belasız daha iyi yerlerde olmanızı temenni ediyorum. Sporun yanında derslerinizi de boşlamayın” tavsiyesinde bulundu.

Kupa takdimi esnasında günün anısına fotoğraf çektirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —