Tarih: 28.05.2016 17:14

RENTAMOBİL FİLOSUNU İKİYE KATLADI

Facebook Twitter Linked-in

RENTAMOBİL FİLOSUNU İKİYE KATLADI

Tekirdağ’ın önemli ailelerinden biri olan Şık ailesine ait Rentamobil Araç Kiralama firması, araç filosunu baştan aşağı yeniledi. Bünyesinde 50 araç bulunan ve 20 yeni araçla filosunu güçlendiren Rentamobil, yeni araçlarına kavuştu. Citroen araçlarla gücüne güç katan firma, Trakya’nın en büyük araç kiralama firmalarından biri haline geldi.

Yaklaşık 50 yıllık bir taşımacılık sektörü tecrübesine sahip olan Şık Ailesi’nin sahibi olduğu Rentamobil, babadan oğula aktarılan bu tecrübeyle yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyor. Yaklaşık 40 yıl boyunca Çorlu-Tekirdağ hattında yolcu taşımacılığı hizmeti veren ailede bayrağı teslim alan Hakkı, Hakan ve Gökhan Şık kardeşler, araç kiralama sektöründe bu tecrübeyi en iyi şekilde yansıtıyor.

YENİ ARAÇLAR FAALİYETE BAŞLADI

Yeni araç filosu için merkezi İstanbul Avcılar’da bulunan Av-Car firması ile anlaştıklarını açıklayan Rentamobil ortaklarından Gökhan Şık, “Av-Car ile 50 araçlık bir filo için sözleşme yaptık. Araçlarımızda Citroen markasını tercih ettik. Bu 50 aracın 10 tanesi Tekirdağ ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren fabrikaların çalışanları için servis hizmeti görecek olan 20-30 kişilik araçlar. Bu araçlarımız faaliyete başladı. Diğer kırk aracımız münferit ve kurumsal kiralama şeklinde Rentamobil bünyesinde günlük, haftalık, aylık ve yıllık gibi seçeneklerle müşterilerimizin hizmetinde olacak,” diye konuştu.

20 ARACI TESLİM ALDILAR

Şık, filolarındaki 50 araca ek olarak 50 araç daha aldıklarını belirterek, “20 aracımızı teslim aldık. 30 aracı da kısa süre içinde filomuza katacağız. Böylece 100 araçlık, bölgemize hizmet edebilecek kapasitede bir filoya sahip olmayı hedefliyoruz,” dedi.

50 araçlık filonun 20 araçlık ilk partisini teslim aldıklarını ve hizmete soktuklarını dile getiren Gökhan Şık, “Yeni araçlarımızın 20 adetlik ilk partisi TIR’larla elimize ulaştırıldı. Kaliteli hizmeti için Av-Car firmasına da teşekkür ediyoruz. Onlarla çalışmaktan dolayı son derece mutluyuz,” açıklamasında bulundu.

TRAKYA’NIN TERCİHİ AV-CAR

Trakya’da onlarca önemli firmayla çalıştıklarını ifade eden Av-Car Satış Müdürü Metin Tuğlacılar da, Rentamobil ile çalışmaktan son derece keyif aldıklarını söyledi. Tuğlacılar, “Rentamobil firması ile iş yapmak bizim için keyifliydi. Trakya’da birçok önemli firmanın tercihi olmak bizim açımızdan gurur verici. Verdiğimiz kaliteli hizmet doğrultusunda artan talepler bizi mutlu ediyor. Rentamobil ile 50 araçlık güzel bir anlaşma yaptık. Umarım, her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olur,” ifadelerini kullandı.

Av-Car, 1993 yılından bu yana önemli firmalara filo kiralama hizmeti veriyor. Daihatsu ve Rover gibi önemli markaların da bayiliğini yapmış olan firma, 2001 yılından bu yana Citroen’in Türkiye’deki en önemli distribütörlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Avcılar’da bulunması nedeniyle Trakya’ya yakınlığının getirdiği avantajı iyi kullanan Av-Car, Trakya’da onlarca büyük firmaya filo hizmeti veren bir konuma yükseldi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —