Tarih: 23.03.2018 13:28

Regaip Kandili Dualarla İdrak Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili, Marmaraereğlsi´nde Kur´an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve dualarla idrak edildi. 

Regaip Kandili dolayısıyla camilerde düzenlenen kandil programları sonrası Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ilçedeki tüm camilerde vatandaşlara 4 bin kandil şekeri dağıtıldı.  

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında ekipler, ilçedeki tüm camilerde vatandaşlara kandil şekeri dağıtarak, Başkan Uyan´ın Regaip Kandili mesajını ilettildi. 

 

Tüm İslam aleminin Regaip Kandili´ni kutlayan Başkan Uyan; “Regaip Kandili´nin gönül dünyamızı kirleten haset, kin, düşmanlık, zulüm, haksızlık gibi kötülüklerden arınmamıza, birbirimize, anne ve babamıza, yakınlarımıza ve tüm kardeşlerimize sevgiyle muhabbetle ve iyilikle yaklaşmamıza, dünyamızı saran kötülüklerin, düşmanlıkların karşısında birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabilme azmi ve kararlılığında olmamıza, gönüllerimizde iyilik, merhamet ve sevginin yeşermesine vesile olmasına gayret edelim. Kalplerimiz böyle güzel duygularla dolsun. Bu duygu ve düşüncelerle rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan mübarek üç aylarınızı ve idrak edeceğimiz Regaip Kandili´nizi tebrik ediyor, bu ayların milletimizin ve İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz ediyorum. 'dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —