Tarih: 04.06.2016 12:35

PERVİN IŞIKSAL´A BÜYÜK ONUR

Facebook Twitter Linked-in

PERVİN IŞIKSAL´A BÜYÜK ONUR

Olay Aktif Gazetesi İmtiyaz Sahibi Pervin Işıksal´a büyük onur! Işıksal, Eşi Gazeteci Necmi Işıksal´ın da üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyeleri arasına katıldı.

Olay Aktif Gazetesi İmtiyaz Sahibi Pervin Işıksal´a büyük onur! Işıksal, Eşi Gazeteci Necmi Işıksal´ın da üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyeleri arasına katıldı. İstanbul Cağaloğlu´nda bulunan TGC´nin lokalinde gerçekleştirilen törende üyelik rozeti takılan Pervin Işıksal, bu seçkin cemiyetin üyeleri arasında yer almaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Işıksal, “Türkiye´nin en büyük basın camiasının içinde yer almaktan son derece mutlu ve gururluyum. Herkese teşekkür ederim,” diye konuştu.

Işıksal ayrıca TGC´nin üye gazetecilere yönelik başlattığı Uluslararası Basın Kartı uygulamasına da dahil olarak kartını aldı. Ailesi ile sık sık yurt dışına çıktığını belirten Işıksal, bu kartın çok faydalı bir hizmet olduğunu vurguladı.

Biz de Aktif Haber ve Reklam Ajansı Ailesi olarak gazetemizin İmtiyaz Sahibi Pervin Işıksal´ı TGC üyeliğinden ötürü kutluyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —