Tarih: 24.01.2018 10:54

PAZARCILAR KADİR ALBAYRAK´A İSYAN ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ´da, Pazartesi ve Perşembe pazarının kurulduğu cadde üzerinde belediyenin iş makineleri ile alt yapı çalışmasına izin vermeyen pazarcı esnafları yaklaşık 3 saat yol kapattı. Tekirdağ Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın; Kadir Albayrak´ı verdiği sözleri tutmamakla suçlarken esnafı perişan ettiğini söyledi.

TEKİRDAĞ´DA HERKES İSYANDA

Tekirdağ´da yolların ve trafik durumundan isyan eden çarşı esnafı, Kadir Albayrak´ın Tekirdağspor´a destek olmamasından dolayı Tekirdağspor taraftarı isyanından sonra şimdi de söz vermesine rağmen sözünü tutmayan pazarcı esnafı da Kadir Albayrak´a isyan etti.  

Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın da pazar yeri sokağına gelerek pazar esnafına destek oldu. Sami Kayın, “Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bize kapalı pazar yeri sözü vermişti. Kapalı pazar yerini yapmadan pazar esnafını mağdur etmeyeceğiz sözünü hatırlatmak isterim kendisine. Fakat görüyoruz ki Kadir Başkanın sözüne güvenemiyoruz. Bizler Cuma gününe kadar Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan´ın huzurunda Kadir Albayrak ile protokol imzalamak istiyoruz. Biz Pazar yeri sokağından çıkmayacağız´´ dedi.

 Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın konuşmasına ara vererek cep telefonundan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´ın yaz aylarında pazar yeri ile ilgili konuşma yaptığı videoyu açarak basın mensuplarına ve Pazar esnafına dinletti.

TEK PATRON KADİR ALBAYRAK

Pazar esnafına dinlettiği videonun ardından Kayın sözlerine şu şekilde devam etti: ‘´Biz muhatap bulamıyoruz. Kimse bize yardımcı olmuyor. Şuan da Kadir Albayrak tek patron ne Parti var ne de başka bir şey Kadir Başkan kendi isteğiyle hareket ediyor. Kimseyi dinlemiyor. Biz protokol istiyoruz.  Bu saatten sonra kimsenin sözüyle iş yapmıyoruz. Protokol imzalanmadan da iş makinelerini çalıştırtmayacağız´´ dedi.

Konuşmasını sonlandıran Sami Kayın‘ın ardından pazar esnafı “Biz ekmeğimizin peşindeyiz helal ekmek istiyoruz, haram ekmek parası istemiyoruz, doğu düzgün yerimizi göstersinler o halde” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —