Tarih: 19.11.2019 10:52

Orhan Göçen Avukatlık Bürosu Hizmete Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nden mezun olup Tekirdağ´da tanınmış avukatların yanında stajını tamamlayan Avukat Orhan Göçen, Orhan Göçen Avukatlık Bürosu´nun açılışı gerçekleştirdi.

KURULUŞ SÜRECİNİ KATILIMCILARLA PAYLAŞTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Tekirdağ Barosu Başkanı Sedat Tekneci, Tekirdağ Barosu Yönetim Kurulu, Tekirdağ´ın tanınmış avukatları Mehmet İşcan ve Güneş Gürseler, adliye personelleri, avukatlar ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen açılışta Avukat Orhan Göçen açılış konuşması gerçekleştirerek süreci katılımcılarla paylaştı.

/resimler/2019-11/19/1057232115809.jpg

GÖÇEN: “HUKUK OKUMA FİKRİNDEN VAZGEÇEMEDİM”

94 doğumlu memur bir anne ve emekçi bir babanın oğlu olan Göçen; “15. 04.1994 tarihinde Tekirdağ Merkez´de doğdum. Annem Tekirdağ Adliyesi´nde savcılık personeli, babam ise KYK´da güvenlik görevlisi olarak çalışmakta. Süleymanpaşa ilköğretim okulu, Namık Kemal lisesi okudum. Marmara Üniversitesi Almanca işletme Bölümünü  2012 yılında kazandım. Fakat hukuk okuma fikrinden vazgeçemedim ve okulu bıraktım. Tekrar sınava hazırlanarak 2014 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım. 2018 yılında 4 yılın sonunda başarı ile fakültemden mezun oldum.” dedi.

STAJINI ÜNLÜ AVUKAT MEHMET İŞCAN´IN YANINDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Eğitim hayatının ardından Avukatlık kariyerine başlaması ile sözlerine devam eden Göçen; “2018 ağustos ayında avukatlık stajıma Kıymetli Üstad Av. Mehmet İşcan´ın yanında İşcan Hukuk Bürosunda başladım. Kendisi bana gerek avukatlık meslek etiği gerek avukatlık meslek bilgisi açısından ve hukuk nosyonu olarak da çok fazla şey katmıştır. Üstad Avukat Mehmet İşcan´ın yanında harika bir staj dönemini 2019 Ağustos ayında tamamladım.” diye konuştu.

/resimler/2019-11/19/1104446030715.jpg

AÇILIŞA KATILIP MUTLULUĞUNU PAYLAŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Orhan Göçen Avukatlık Bürosu´nu açmanın heyecanı ve mutluluğunu birlikte yaşadığını belirten Göçen;  açılışa katılanlara teşekkür ederek sözlerini noktalarken; “Bugün 11.11.2019 Tarihinde Orhan Göçen Avukatlık Bürosu´nun açılışında bizleri yalnız bırakmayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak´a, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Uzunlar´a, Tekirdağ Barosu Başkanımız Sedat Tekneci´ye, Tekirdağ Barosu Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kıymetli Üstad Avukat Mehmet İşcan ve Kıymetli Üstad Avukat Güneş Gürseler ile diğer Kıymetli Üstad Avukatlar´a, Kıymetli Meslektaşlarım´a, Kıymetli Adliye Personellerine ve kıymetli misafirlerime, Pek sevgili aileme katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —