Tarih: 30.11.2016 16:16

ÖMER KARADENİZ´DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti´den milletvekili adayı olan Yerel seçimlerde ise Belediye Başkan adayı olan Ömer Karadeniz gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Necmi Işıksal´ı ziyaret etti. Ömer Karadeniz ve Necmi Işıksal, sağlık, eğitim ve spor konuları hakkında birçok görüş alışverişinde bulunurken Ömer Karadeniz en ciddi konunun ise Türkiye´nin enerji de dışa bağımlı olması olduğunu söyledi.

AK Parti hükümetinin kararlarının doğru olduğunu belirten Ömer Karadeniz; “Ülkemiz enerji konusunda doğru yatırımlar yapıp öz sermayesini doğru kullanması gerekiyor. Avrupa Birliği ülkeleri ve Amerika hala hazırda kömür santralleri kullanıyor. Türkiye öz kaynaklarını bugünkü teknolojiyle birlikte kullandığında bir sıkıntı yaşanmaz.  Ülkemizde 50 milyar dolar kömür rezervimiz var. Bunu mutlaka ekonomiye kazandırmamız gerekiyor” dedi.

İYİ DENETLENMELİ

Ömer Karadeniz, sanayinin çok yoğun olduğu Kapaklı ilçesinde ticaret yaptığını belirterek “Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı yoğunlaşan sanayi denetlenmediğinde görüldü ki hava, toprak ve su yok olmanın eşiğine geliyor. Daha sonra bu kirliliği ortadan kaldırmak için yüklü miktarlarda para harcanması gerekiyor. İyi denetimlerle bölgemizdeki kaynaklar kullanılırsa enerji sorunu dışa bağımlı olmaktan kurtulur. Bilindiği gibi enerji kaynaklarımızı kullanamamamızdan dolayı en fazla döviz kaybını enerji konusunda yaşıyoruz” dedi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —