Tarih: 16.03.2018 12:30

ÖĞRETMEN OKULU MEZUNLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, öğretmen okulları kuruluşunun 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla öğretmen okulu mezunlarıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. 

Kahvaltı programına; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ve öğretmen okullarından mezun olan öğretmenler katıldı. 

Kahvaltı programında emekli öğretmen İsmail Yanık, öğretmen okullarından mezun olan öğretmenler adına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´a teşekkür eden kısa bir konuşma gerçekleştirdi. 

Kahvaltı programında konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş YurdakulÖncelikle bugün kahvaltınızı bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ülkemizin geleceğine yön veren, ülkemizin aydınlanmasında büyük bir adımı olan öğretmen okulu mezunlarıyla olmak bizim için büyük bir gurur ve onur. Sizin bu ülkenin geleceğinde, Malkara´nın geleceğinde, Tekirdağ´ın geleceğinde çok ciddi bir emeğiniz ve katkılarınız var. Ben hem öğretmen okullarının kuruluş yıldönümünü kutluyorum, hem de sizlere bu emekleriniz için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programı son buldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —