Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MUTLU BİR SÜLEYMANPAŞA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaşam kalitesi yükseltilmiş bir kent için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Başkan Ekrem Eşkinat, 'Çağın hızına ayak uydurabilmek, vatandaşlarımızın en büyüğünden en kü?

GÜNDEM 4.02.2019 12:28:39 0
MUTLU BİR SÜLEYMANPAŞA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaşam kalitesi yükseltilmiş bir kent için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Başkan Ekrem Eşkinat, 'Çağın hızına ayak uydurabilmek, vatandaşlarımızın en büyüğünden en küçüğüne kadar tüm sorunlarını çözerek ´Mutlu Kent Süleymanpaşa´ hedefimize daha hızlı ve emin adımlarla yürüyebilmek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz' dedi

ODA MÜZİĞİ FESTİVALİ SONA ERİYOR
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Türkiye´nin en kapsamlı oda müziği etkinliği olan Bisanthe Oda Müziği Festivali, iki hafta boyunca Tekirdağlıları sanata doyurdu. Festivalin bu yılki son konserinde Emre Tamer ve İstanbul Camerata Barok sahne alacak.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin sanat etkinliklerinin markası olan, Bisanthe adı altında düzenlenen 4. Uluslararası Oda Müziği Festivali, iki hafta süreyle Tekirdağ´da klasik müzik rüzgârı estirdi. Birbirinden farklı dokuz topluluğun sahne aldığı festival büyük ilgi gördü.

İDİL BİRET VE BORUSAN QUARTET SAHNE ALDI
Festivalin ilk gününde dünyanın sayılı piyanistlerinden ve Türkiye´nin yaşayan en önemli sanatçılarından biri olan İdil Biret, Borusan Quartet eşliğinde Tekirdağlı klasik müzikseverlerin huzuruna çıktı. Aynı zamanda açılış konseri de olan etkinliği 400 kişilik salonda 600 kişi izledi. Sanatçılar iki kez bis yaptı.
Festival boyunca, sırasıyla İdil Biret ve Borusan Quartet Ametist Klarnet Beşlisi, Bozok Quartet, Bendis Trio, Bosphorus Nefesli Beşlisi, Likya Trio, Mimar Sinan Kontrbas Quartet ve Bisanthe Quartet sahne aldı. Festivalin kapanış konseri ise Emre Tamer ve İstanbul Camerata Barok tarafından bu gece gerçekleştirilecek.

SANAT KENTİ KİMLİĞİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ
Bisanthe 4. Uluslararası Oda Müziği Festivali ile ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bisanthe artık bizim kurumsallaşan ve sanat etkinliklerimizin çatısı haline gelmiş bir marka. Oda Müziği Festivali de bu markanın yerleşik etkinliklerinden biri. Bu yıl farklı bir çalışma yaptık ve konserlerimizi iki haftaya yaydık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Süleymanpaşa, sanat kenti kimliğini ortaya koymaya devam ediyor. Halkımızdan her yıl artarak devam eden bir ilgi var. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

TÜM ÇABAMIZ YAVRULARIMIZ İÇİN
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat birkaç ay önce hizmete başlayan ve büyük ses getiren Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Eşkinat, “Bizler her mahallede bu akademilerin olmasını istiyoruz. Hatta şu anda Karacakılavuz mahallemizde yeni bir Çocuk Akademisi inşaatımız devam ediyor. Geleceğimizin güvencesi yavrularımız daha iyi yetişsin diye bizler daha da çok çalışmalıyız” dedi.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi´ndeki Osman Tabak kampüsü içinde hizmete başlayan Çocuk Akademisi, klasik eğitimin yanı sıra kültürden sanata, çevre bilincinden sokak hayvanları konusuna kadar verdiği eğitim ile Trakya´nın parlayan yıldızı oldu.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından ilçeye kazandırılan akademide çocuklara; fidan dikiminden kamp eğitimine, ebru sanatından müzik eğitimine, çevre bilincinin öneminden yemek yapmaya hatta tarımsal üretime kadar her gün birçok konuda eğitim veriliyor.
Alzheimer Gündüz Bakımevi ile yan yana hizmet veren Çocuk Akademisi´nde çocuklar düzenli olarak büyükleri ile de bir araya geliyor.

EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİYDİ
Süleymanpaşa Çocuk Akademisi projesinin hayata geçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Ekrem Eşkinat, “Bu projeyi hayata geçirmek benim en büyük hayallerimden biriydi. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarına hizmet vermesi için böyle bir çalışma düşünmüştük. Akademimiz açılalı sadece birkaç ay oluyor. Ancak verilen eğitim ile çocuklarımız büyük yol kat etti” dedi.

ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR
Çocukların gelişimine ve birey olma bilincine dikkat çeken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Çocuklarımız burada yaşayarak, yaparak öğreniyor. Hayatta ihtiyaç duyacakları becerileri geliştiriyorlar. Aynı zamanda küçük yaştan itibaren kendi ihtiyaçlarının ve sorumluluklarının farkına vararak hayata hazır bireyler olarak yetişiyorlar. Burada verilen eğitim aslında tam da bu. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak. Tüm çabamız yavrularımız için” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARINIZI SEVDİKLERİ ALANA YÖNLENDİRİN
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi´nin Altınova Mahallesi´nde faaliyete geçirdiği Çocuk Akademisi´nde ilk karne heyecanı yaşandı. 3-6 yaş arası çocuklara, montessori (yaparak öğrenme) tekniği ile eğitim veren akademideki miniklerin karne heyecanına, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da ortak oldu. Eşkinat, öğrencilere karnelerini teslim ederek hepsini tek tek tebrik etti.
Çocuklarla birlikte pasta da kesen Başkan Eşkinat, karne törenine katılan ailelere hitaben bir konuşma da gerçekleştirdi. Eşkinat, “Çocuklarımızı yakından takip ediyorum. Birkaç ay içinde yaşadıkları değişim gözle görülür derecede. Çok iyi öğretmenlerle çalışıyoruz. Çocuklarımız birer birey. Bunu lütfen gözden kaçırmayalım. Onları bizim yapamadıklarımızı yapmaya zorlamak yerine kendi ilgi duydukları, mutlu oldukları alanlara yönlendirelim. Bütün çocuklar gitar çalacak, tenis oynayacak değil” diye konuştu.

2 BİNİ AŞKIN SÜLEYMANPAŞALIYA DESTEK
Yaklaşık üç yıl önce kurulan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi, kurulduğu günden bu yana, 860´ı çocuk, bin 320´si ebeveyn olmak üzere toplam 2 bin 180 kişiye ruhsal ve zihinsel destek sağladı.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve Süleymanpaşa Çocuk Kulübü binasında hizmet veren Çocuk ve Ruh Sağlığı Merkezi, üç yıllık süreçte 2 bin 180 danışan ile toplam 3 bin 50 görüşme yaptı.

HEM ÇOCUKLARA HEM DE AİLELERİNE
Ailelere yönelik beş kez seminer düzenleyen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk ve Ruh Sağlığı Merkezi, çocuklar için de 24 kez etkinlik yaparak 307 çocuğa ulaştı. Çocuk ve Ruh Sağlığı Merkezi ile ilgili bilgi veren Başkan Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi olarak her yaş grubunu düşünen hizmetler yapmayı görev edindiklerini belirtti. Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Koruyucu Ruh Sağlığı Merkezi, Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan, öncelikle 0-6 yaş arası çocuklara ve ailelerine daha mutlu ve huzurlu bir gelecek sağlamak için kuruldu. Merkezimiz ücretsiz olarak koruyucu ruh sağlığı hizmeti veriyor. Ruhsal ve zihinsel açıdan gelişimin en hızlı olduğu dönem olan 0-6 yaş öncelikli olmak üzere, uzman psikoloğumuz tüm çocuklarımız ve ailelerimizin yanında oluyor. Bizler de huzur ve mutluluğun her yaş grubundan hissedilebildiği, yaşam kalitesi yükseltilmiş mutlu bir Süleymanpaşa için çalışıyoruz” dedi.

KADINLAR ORGANİK ÜRÜNLER İLE EKONOMİYE CAN VERECEK
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, kadınların üretime ve ev ekonomisine katkısını artırmak üzere yaptığı çalışmalara, Kadın Eli Organik Pazarı ile bir yenisini daha ekledi.
Her cumartesi günü Hayrabolu yolu üzerinde Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önünde açılacak olan pazarda, derneğin kadın kolları üyesi Karadenizli kadınlar, organik olarak ürettikleri ürünleri satacak. Kadınlar sattıkları bu ürünlerle hem ekonomiye can verecek hem de Süleymanpaşalıları sağlıklı besinler ile buluşturacak.
Karadeniz Mahallesi´nde açılışı yapılan Kadın Eli Organik Pazarı´nda bal, reçel, marmelat, tereyağı, süt, peynir, zeytin, erişte, ekşimik ve daha birçok çeşitte organik ürünler Süleymanpaşalılarla buluşacak.

WHATSAPP HATTI HİZMETE GİRDİ
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek, vatandaşlarla daha etkili ve doğrudan iletişim kurarak talep ve şikâyetlere daha hızlı bir şekilde yanıt verebilmek amacıyla WhatsApp hattı uygulaması hizmete soktu.

7/24 HİZMET VERECEK
Artık Süleymanpaşa Belediyesi sınırları içinde yaşayan herkes, 0 541 950 59 59 numaralı WhatsApp hattından tüm talep veya şikâyetlerini iletebilecek. Vatandaşlar, en kısa sürede yine WhatsApp hattı aracılığıyla talep veya şikâyetleri ile ilgili bilgilendirilecekler. WhatsApp hattı, haftanın 7 günü 24 saat hizmet verecek.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ BU NUMARAYI KAYDETSİN
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Teknolojiyi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için her geçen gün daha fazla kullanan bir belediyeyiz. Hâlihazırda 0 850 450 59 59 numaralı çağrı merkezimiz, vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Aynı şekilde Facebook, Instagram ve Twitter´daki resmi hesaplarımızdan da vatandaşlarımızın dilek ve önerilerini alıyoruz. Ayrıca tüm bu sosyal medya ağlarında hizmet ve projelerimizi de her gün vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bilginin çok hızlı bir şekilde yayıldığı ve tüketildiği olağanüstü bir çağda yaşıyoruz. Çağın hızına ayak uydurabilmek, vatandaşlarımızın en büyüğünden en küçüğüne tüm sorunlarına daha fazla vakıf olmak ve daha fazla sorunu çözerek ´Mutlu Kent Süleymanpaşa´ hedefimize daha hızlı ve emin adımlarla yürüyebilmek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu hedef doğrultusunda anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan WhatsApp hattımızı da devreye koyduk. Artık vatandaşlarımızla WhatsApp uygulaması üzerinden de iletişim halinde olacağız. 0 541 950 59 59 numaralı WhatsApp hattımızı tüm vatandaşlarımızın telefonlarına kaydetmelerini istiyoruz. Yetki ve sorumluluk alanımız içinde olan her konuyu bizlere 24 saat boyunca iletebilirsiniz. En kısa sürede size konuyla ilgili geri dönülecektir” diye konuştu.

 /resimler/2019-2/4/1231553324572.jpg/resimler/2019-2/4/1232092855939.jpg/resimler/2019-2/4/1232222387425.jpg/resimler/2019-2/4/1232362543871.jpg/resimler/2019-2/4/1232561138205.jpg


Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

TEVFİK KESKİN’DEN AÇIKLAMA GELDİ….

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13