Bugün, 25 Ekim 2025 Cumartesi

MÜSİAD İLE TEKİRDAĞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ VE TEKİRDAĞ AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İŞYURDU MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

İşbirliği Protokolü MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ile Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan ve Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürü Mahmut Okumuş arasında dernek binasında imzalandı.

YEREL HABERLER 22.11.2021 12:04:19 0
MÜSİAD İLE TEKİRDAĞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ VE  TEKİRDAĞ AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İŞYURDU MÜDÜRLÜĞÜ  İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

İşbirliği Protokolü MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ile Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili   Uğur Özcan  ve   Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürü Mahmut Okumuş arasında dernek binasında imzalandı.

 

 

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ve heyeti , Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan ,  Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Alper Arıtav , Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürü Mahmut Okumuş , Tekirdağ Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli ve Tekirdağ Adli Destek Ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Mustafa Terzioğlu ile toplantı gerçekleşirdi.  Toplantı sonrası  MÜSİAD Tekirda…

MÜSİAD İLE TEKİRDAĞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ VE  TEKİRDAĞ AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İŞYURDU MÜDÜRLÜĞÜ  İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

 

İşbirliği Protokolü MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ile Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili   Uğur Özcan  ve   Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürü Mahmut Okumuş arasında dernek binasında imzalandı.

 

 

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ve heyeti , Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan ,  Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Alper Arıtav , Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürü Mahmut Okumuş , Tekirdağ Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli ve Tekirdağ Adli Destek Ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Mustafa Terzioğlu ile toplantı gerçekleşirdi.  Toplantı sonrası  MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ile Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili   Uğur Özcan  ve   Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürü Mahmut Okumuş arasında  İşbirliği Protokolü imzalandı.

 

                                                                                             

         MÜSİAD Tekirdağ ve  Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce yapılan İş Birliği Protokolü ile 5402 sayılı Denetimli Serbestlik Hizmetleri Kanunu kapsamında Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan şüpheli, sanık ve hükümlüler ile suçtan zarar gören mağdurların topluma kazandırılması, yükümlülerin yeniden suç işlemesinin önlenmesi ve topluma uyum sağlamaları amaçlandı.

          MÜSİAD Tekirdağ  ve Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğnce Yapılan İş Birliği Protokolüyle ise,   5402 sayılı Yasa kapsamında Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülerin topluma kazandırılması, hükümlülerin yeniden suç işlemesinin önlenmesi ve topluma uyum sağlamaları amaçlandı.

                  Protokol Kapsamında, Tekirdağ Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü iş ve meslek sahibi olmayan yükümlüleri ve hükümlüleri tespit edecektir. İlgili kurumlar işbirliğinde mesleki eğitim programları verilerek, başarılı olanlar  sertifika almaya hak kazanarak, belirlenecek işyerlerinde işe yerleştirilmesi sağlanacak ve İş ve meslek konusunda bilgi ve belge sahibi olmayan (vasıfsız) hükümlü ve yükümlüler ise direk talep doğrultusunda uygun işletmelerde işe yönlendirilecektir.

İşe yerleştirilen tüm hükümlü ve  yükümlülerin belirli periyotlar halinde görevlilerce çalıştıkları işyerlerinde ziyaretleri yapılacak, hükümlü ve  yükümlülere gerekli psiko - sosyal destek sağlanacaktır. Denetimli serbestlik müdürlüğü ve Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ arasında sosyal, kültürel ve istihdama yönelik ortak projeler yapılacak ve Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğüne bağlı Atölyelere imkanlar dahilinde Makine ve teçhizat desteği sağlanacaktır. İhtiyaç sahibi hükümlü , yükümlü ve eğitime devam eden çocuklara MÜSİAD Tekirdağ tarafından imkanlar dahilinde maddi destek ve yardımlar sağlanması gerçekleştirilecektir.

 

 /resimler/2021-11/22/1205524545229.jpg

BAKIRHAN; “KÖMÜR İŞLETMELERİNE NEFES ALDIRACAK KARAR GELİYOR…”

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

BÜYÜKŞEHİR'DEN ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Op. Dr. Devrim Eroğlu: Minimal İnvaziv Kalp Cerrahisi ile Daha Az Ağrı ve Daha Hızlı İyileşme

DİLE KOLAY; TEKİRDAĞ’IN HAFIZASI YENİ İNAN 101 YAŞINDA…

TRAKYA MODEL FABRİKA TEMELİ MÜJDELER EŞLİĞİNDE ATILDI

MALKARA’YA KADIN ELİ ÇOK İYİ GELDİ…

MALKARA EVLADI ADNAN SUNGUR TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİ…

Kanserle Mücadelede Trakya’nın Yeni Umudu: Optimed Sağlık Grubu

Maybi’de Suyun Yolculuğu: Sürdürülebilirlikte Yeni Adımlar

Doğanın Mucizesine Destek Ol

TEK KAFELER YENİLENİYOR, ÇOĞALIYOR

ERGENE’NİN 6 MAHALLESİNE DAHA DOĞALGAZ GELİYOR!

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

Kolon Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor: Op. Dr. Hikmet Zeynalov’dan Önemli Uyarılar

ÇİĞ SÜT FİYATI ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Eski Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan Sağlığına Kavuştu

VALİ SOYTÜRK; “LOJİSTİK MERKEZİ VE OTOMOBİL FABRİKASININ GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ…”

SÜLEYMAN KOZUVA ÇERKEZKÖY’E GÜÇ KATTI…

KÖMÜR İŞLETMELERİNE NEFES ALDIRACAK KARAR GELİYOR

TEK GENÇ AKADEMİ AÇILIYOR

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK CUMHURBAŞKANIMIZ İLE ERGENE İÇİN GÖRÜŞTÜ!

7’DEN 70’E GÖNÜLLERDE!

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

Op. Dr. Hikmet ZeynalovUyardı : Meme Kanserinde Erken Tanının Önemi

SELÇUK BAYRAKTAR, TEKİRDAĞ NKÜ’DE TEKNOFEST HEYECANINA ORTAK OLDU

İYİ Parti İl Başkanı Metiner: “Eğitimde eşitsizlik büyüyor, sistem yapboza döndü”

Adnan Sungur’dan Eğitime Büyük Destek

VOLKAN AİLESİNDEN EDİRNE’YE BÜYÜK YATIRIM MÜJDESİ…

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARI İLE 1 OCAK 2026 TARİHİNDEN İTİBAREN BASİT USUL KALKACAKTIR.

Yükleniyor

MALKARA’YA KADIN ELİ ÇOK İYİ GELDİ…

TEK KAFELER YENİLENİYOR, ÇOĞALIYOR

ERGENE’NİN 6 MAHALLESİNE DAHA DOĞALGAZ GELİYOR!

TEK GENÇ AKADEMİ AÇILIYOR

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK CUMHURBAŞKANIMIZ İLE ERGENE İÇİN GÖRÜŞTÜ!

7’DEN 70’E GÖNÜLLERDE!

GÜLER; “VİZE SÜRELERİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE BAŞLADI”

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 9 8 0 1 18 25
2.TRABZONSPOR A.Ş. 9 6 1 2 8 20
3.FENERBAHÇE A.Ş. 9 5 0 4 8 19
4.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 9 5 2 2 1 17
5.GÖZTEPE A.Ş. 9 4 1 4 8 16
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 9 5 3 1 4 16
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 9 4 1 4 4 16
8.CORENDON ALANYASPOR 9 3 2 4 2 13
9.TÜMOSAN KONYASPOR 9 3 4 2 1 11
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 9 3 5 1 -5 10
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 9 2 4 3 -3 9
12.KASIMPAŞA A.Ş. 9 2 4 3 -3 9
13.GENÇLERBİRLİĞİ 9 2 5 2 -4 8
14.İKAS EYÜPSPOR 9 2 5 2 -5 8
15.KOCAELİSPOR 9 2 5 2 -6 8
16.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 9 1 4 4 -2 7
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4