Tarih: 01.03.2018 18:08

MUHASEBECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muhasebeciler Günü nedeniyle Malkarada faaliyet gösteren muhasebeciler ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. 

Kahvaltı programında; ADD Malkara Şube Başkanı Lerzan BaykalMalkara Belediye Meclis Üyesi Şinasi Koltuk ve Malkara ilçesinde  faaliyet gösteren muhasebeciler yer aldı.  

Programda sözlerine muhasebeciler gününü kutlayarak başlayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yaptığı konuşmasında'Esnafın durumunu bilen Malkara´da ki ticaret hacmini gören insanlarsınız. Yıllara göre Malkara esnafının ne kaybettiğini bizden çok daha iyi biliyorsunuz. Umarım her geçtiğimiz yıl bir önceki yıla göre bundan sonra böyle olmaz. Ülke ekonomik politikaları değişir ve esnafın muhasebeciye ve vergi dairesine daha rahat ücretini ödeyebildiği bir yıl olur. Beklentilerimiz o yönde. Ben katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, Muhasebeciler Gününüzü kutluyorum. Ayrıca bugün TBMM´de kadın milletvekillerinin ilk defa görev yaptığı gün. Bu yüzden de bayan arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum.'dedi. 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´un ardından konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Şinasi Koltuk; “Bizler bu nazik davetinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Eğer muhasebeyle ilgili kendi bazı mesleki sorunlarımız varsa hep beraber konuşalım.” dedi. 

Gerçekleştirilen Kahvaltı programında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara ilçesinde faaliyet gösteren muhasebecilerin talep ve önerilerini dinleyerek, Malkara Belediyesi´nin çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi. 

Hatırlanmaktan ve kahvaltı programında ağırlanmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten muhasebeciler, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´a memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ederek,  çalışmalarında başarılar dilediler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —