Bugün, 5 Temmuz 2025 Cumartesi

Millet ittifakı: “Tekirdağ´da güzel bir ittifak oldu”

İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin iş birliği Türkiye´ye nefes aldırdığını kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Bildiğiniz gibi İYİ Parti ile CHP ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle yapılan iş birliği

POLİTİKA 3.12.2019 09:31:21 0
Millet ittifakı: “Tekirdağ´da güzel bir ittifak oldu”

İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin iş birliği Türkiye´ye nefes aldırdığını kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Bildiğiniz gibi İYİ Parti ile CHP ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle yapılan iş birliği Türkiye´ye nefes aldıran sonuçlar ortaya çıkararak AK Partili seçmene de nefes aldırdı. Bu işbirliği sonucunda 16 yıldır yenilmeyen AKP adeta bozguna uğratılmış, 6 Büyükşehirde 5´ini kaybederek, hüsrana uğramıştır” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. İYİ Parti başkanlık binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Kadın Kolları, İYİ Parti temsilcileri ve partililer katıldı. CHP listelerinden ilçelerde meclis üyesi seçilenler yeniden partilerine döndü.

ALKAYA: “BU İŞBİRLİĞİYLE AKP HÜSRANA UĞRAMIŞTIR”

İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin iş birliği Türkiye´ye nefes aldırdığını kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Bildiğiniz gibi İYİ Parti ile CHP ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle yapılan iş birliği Türkiye´ye nefes aldıran sonuçlar ortaya çıkararak AK Partili seçmene de nefes aldırdı. Başka partilere oy veren seçmenlere de nefes aldırdı. Demokrasinin yüzde yüz ortadan kalktığına inanan bir ruh halini ortadan kaldırdı. Demokrasi işledi. Öyle ki bugün insanlarımız Cumhurbaşkanlığı Hukuk Sistemi´nin artık işlemediğini, taşınamadığını ve Sayın Erdoğan tarafından da bunun görüldüğünü düşünmektedir. Sonrasında yaptığımız yerel işbirliğinde de ‘İYİ´ ve güzel şeyler olacak demiştik. Öyle de oldu. Genel Başkanlarımız adeta kendilerini Türkiye´ye adadılar. Tek kaygıları vardı. Çocuklarımız daha güzel bir Türkiye´de yaşasınlar, daha güzel okullara gitsinler, işsizliğin olmadığı, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye´yi inşa etmek istiyorlardı ve önce Milletvekilliğinde sonrasında da yerelden devam ederek, ülkeyi yeniden inşa çalışması başlatmışlardı. Bu işbirliği sonucunda 16 yıldır yenilmeyen AKP adeta bozguna uğratılmış, 6 Büyükşehirde 5´ini kaybederek, hüsrana uğramıştır” dedi.

“TEKİRDAĞ´DA DA GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU”

Tekirdağ´da da güzel çalışmaların olduğuna değinen Alkaya, “Genel Başkanlarımız gibi bizim gündemimizde de her zaman olduğu gibi yine Türkiye vardı Tekirdağ vardı. Türkiye´nin demokrasisi var, insanların bizden beklentileri var. Türkiye´nin çağdaş uygarlığı yakalaması var. Dolayısıyla özel, kişisel angajmanlara girmeden Türkiye´yi düşünerek, vatandaşlarımızı düşünerek, onların umutlarını büyüterek yolumuza devam ettik. Tekirdağ´da da güzel bir çalışma oldu. Büyükşehir Belediye başkanlığı başta olmak üzere birçok kazanımlarımız oldu” şeklinde konuştu.

“MİLLET İTTİFAKI ÇIKARLARIN DEĞİL, DEMOKRASİ VE HUKUK MÜCADELESİNİN ADIDIR”

Başarılı çalışmaların aynı inançla devam edeceğine işaret eden Alkaya, “Birçok ilçede Belediye meclis üyeliklerini CHP listesinde aday gösterdik bu uygulama ilçelerde başarılı sonuçlar aldık. Seçilen meclis üyelerimizde bugüne kadar ortak hareket ederek başarılı çalışmalar yaptık. Bundan sonra da aynı inançla işbirliğe devam edilecektir. Genel Merkezimizin aldığı meclis üyelerimizin İYİ Parti´ye dön kararı da işbirliğine gölge düşürmeyecektir. Bu konuda da CHP´nin yönetiminden ve belediye başkanlarından anlayış bekliyoruz. Önümüzdeki dönemde yapılacak komisyon seçimlerinde ve çeşitli değerlendirmelerde Belediye Başkanlarımızın ve ittifakımızın CHP´nin desteğinin devamı bizi mutlu umutlu edecektir. Sonuç olarak diyoruz ki, Millet İttifakı Milletin İttifakıdır. Millet İttifakı çıkarların değil, demokrasi ve hukuk mücadelesinin adıdır. Dolayısıyla hedefimiz bir anayasal hukuk devleti ile birlikte iyileştirilmiş parlamenter sistem inşa edilene kadar devam edecektir.” ifadelerini kaydetti.

IŞIKGÖR: “YEREL ÖRGÜTLER OLARAK ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİK”

Millet ittifakının en güçlü iki ortağı Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, “Millet ittifakını en güçlü iki ortağı Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Partidir.  Bu ittifak sürecinde her iki Genel Merkezlerde Türkiye demokrasisine, Türkiye tarihine örnek olabilecek çok önemli kararlar aldı ve bunları uyguladı. Bizlerde yerel örgütler olarak bu kararları uygulama noktasında önemli mesafeler katettik. Sertaç Başkanımın dediği gibi yerel yönetim seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti millet ittifakı çerçevesinde Belediye meclislerinde ortaklıklar yaptı. Bazı İYİ Partili arkadaşlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden belediye meclis üyesi gösterdik. Bu süreç bize göre Cumhuriyet Halk Partililere göre iyi işledi. Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden meclislere, ilçe meclislerimize ve Büyükşehir Belediye meclisine giren arkadaşlarımız Cumhuriyet Halk Partililer ile bugüne kadar çok uyumlu bir çalışma yürüttüler” ifadelerini kaydetti.

 

 

KARAR PARTİ KARARINI AÇIKLADI…

ÜNİVERSİTEMİZ 2024-2025 AKADEMİK YILI LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN GÖZALTI TEPKİSİ: “AVUKATLIK FAALİYETLERİ SUÇ DEĞİLDİR!”

Optimed Kapaklı Hastanesi Hizmetinizde!

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; GENİTAL ESTETİK AMELİYATI

YAZ AYLARINDA GÖRÜLEN ALERJİLER ARTIYOR

Tekirdağ’da Huzur İçin Yeni Adım: Emniyet WhatsApp Hattı Hizmete Girdi

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

ASYAPORT TÜRKİYE ZİRVESİNDE: 2024’ÜN KONTEYNER ŞAMPİYONU TEKİRDAĞ’DAN

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

SAATİ TEKİRDAĞ’DA KURDUK, TEŞEKKÜRLER…

DEVA PARTİLİ AVŞAR: “YÜZ ÖLÇÜMÜ KONYA OVASI KADAR BİLE OLMAYAN ÜLKELERDEN ÜRÜN İTHAL EDİYORUZ”

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ İŞLEMLERİ – OP. DR. HAKAN FATİH MEREV

İrmetHospital’da Kanser Tanısı Konulan Hastaya Trakeobronşiyal Stent Uygulaması

İşte Kardeşlik: Almanya’da Tekirdağ Meydanı Tekirdağ’da Bayreuth Parkı

SÜLEYMANPAŞA’NIN EN GÜZEL YERİNDE SONSUZA KADAR DEV TÜRK BAYRAĞI DALGALANACAK

ŞARKÖY’DE DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ŞENLİĞİ RENLİ ANLARA SAHNE OLDU

Halk toplantıları Bahçedere ile devam etti

Çorlu Kaymakamı Murat Eren'den Çorlu Belediyesine Veda Ziyareti

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, Diyarbakır’daki Başkanlar Toplantısında “Terörsüz Türkiye” Vizyonuna Güçlü Destek Verdi

TEKİRDAĞSPOR’A YENİ DÖNEM: GÜÇLÜ YÖNETİM, GÜÇLÜ VİZYON

Asyaport personeli sahilleri ve deniz dibini temizledi

Yükleniyor

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2