Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MALKARA’DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI

Tekirdağ’ınMalkarailçesi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ekibi, Malkara’yı adeta yeni baştan yaratacak projeleri birer birer hayata geçiriyor.

YEREL HABERLER 4.08.2015 15:35:59 0
MALKARA’DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI

MALKARA’DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI

Tekirdağ’ınMalkarailçesi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ekibi, Malkara’yı adeta yeni baştan yaratacak projeleri birer birer hayata geçiriyor. Yağmur suyu hattı çalışmaları son hızla sürerken, kültürel anlamda Malkara’da değişim rüzgarları estiren projeler de hayata geçiyor. Hayır Çarşısı, yedi ayda 330 aile ve 1223 kişiye yardımda bulundu. İlçenin en gözde caddelerinden biri haline getirilen Şehitlik Caddesi’nin resmi açılışı yapıldı. Belediye Akademisi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Malkara’yı adeta şaha kaldıran Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ekibi, bütün mesailerinin Malkara için olduğunu “İşimiz Gücümüz Malkara” sloganıyla ortaya koyuyor.

HAYIR ÇARŞISI YARDIM ELİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

İhtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına hizmetine devam eden Malkara Belediyesi Hayır Çarşısı, ulaştırdığı yardımlar ile yardım eli olmaya devam ediyor.

Malkara Belediyesi Hayır Çarşısında yapılan yardımlar kapsamında; Ocak 2015’te 50 aile olmak üzere toplam 166 kişiye, Şubat 2015’te 30 aile olmak üzere toplam 106 kişiye, Mart 2015’te 41 aile olmak üzere toplam 161 kişiye, Nisan 2015’te 46 aile olmak üzere toplam 162 kişiye, Mayıs 2015’te 57 aile olmak üzere toplam 214 kişiye, Haziran 2015’te 48 aileye olmak üzere toplam 190 kişiye ve Temmuz 2015’te 59 aile olmak üzere toplam 224 kişiye ve 2015 yılının ilk yedi ayının tüm toplamında 330 aile olmak üzere 1223 kişiye yardımda bulunulmuştur.

İhtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerinde bir tebessüm bıraktırabilmek ve kalplerinde mutluluk olabilmek için Malkaralı vatandaşlar, kullanmadıkları ya da ihtiyaç fazlası durumundaki kıyafetlerini Hayır Çarşısına getirerek yapılan yardımlar konusunda oluşturulan bu yardım zincirinde bir halka da kendileri oluyorlar. Kıyafet ya da kullanılmayan eski ev aletleri (çamaşır makinesi, ütü vb.) konularında yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar, yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanabilmesi için 0 (282) 427 97 38 numaralı telefonu arayarak ulaştırabilirler. Hayır Çarşısına ikinci el kıyafet, giyilmemiş kılık kıyafet, ayakkabı, farklı ev ve mutfak ürünleri konusunda her yardımı yapabilmek mümkün.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, muhtarlıktan alacakları fakirlik belgesi ve nüfus aile kayıt örneği ile Hayır Çarşısına başvurarak ihtiyaçlarını temin edebiliyorlar. Camiatik Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, No: 60’da yer alan Hayır Çarşısında ihtiyaç sahibi vatandaşların ikinci el kıyafet (ütülü ve temiz), giyilmemiş kılık kıyafet, ayakkabı, ev ve mutfak ürünlerinde her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır.

 

ŞEHİTLİK CADDESİ’NİN AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Değişen şehir kavramı ve vizyoner bir kent oluşturmak, marka şehir ile yaşanabilir bir çevre oluşturmak, çarşı içinde yer alan caddeleri çeşitli faaliyetlerle canlandırmak, modern ve kullanışlı caddelere sahip olmak için Malkara Belediyesi`nin ‘İşimiz, Gücümüz Malkara` sloganıyla yapımını tamamladığı ve Malkaralıların hizmetine sunulan Şehitlik Caddesi’nin resmi açılışı 23 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 20.00’de büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

TBMM Başkanlık Divani Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı Şehitlik Caddesi’nin açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından TBMM Başkanlık Divani Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun açılış kurdelesini kesip, Şehitlik Caddesi’nin açılışını gerçekleştirdiler.

Kurdele kesiminin ardından TBMM Başkanlık Divani Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile davetliler Şehitlik Caddesi’ni gezip incelerken, cadde üzerinde gece boyunca sokak çalgıcıları, animatör, jonglör ve palyaço eğlenceleri ile gece renklenmiş oldu.

 

MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ’NİN AÇILIŞI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara`da yaşayan öğrenci, genç ve yetişkin insanların sosyal, kültürel ihtiyaçlarını ve kişisel gelişimini desteklemesi amacıyla kurulan Belediye Akademisinin resmi açılışı 22 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 16.00`da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Malkara Belediye Akademisinin açılış törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok birlikte kurdele kesip, Malkara Belediye Akademisinin açılışını gerçekleştirdiler.

Kurdele kesiminin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ile davetliler Malkara Belediye Akademisi binasını gezip inceleyerek, yetkililerden kurs odaları ve verilecek olan kurslar hakkında detaylı bilgiler aldılar.

 

MALKARA BELEDİYESİ’NİN HİZMET ARAÇLARINA KURBAN KESİLDİ

Malkara Belediyesi’nin 30 Mart 2014 tarihinden sonra alınan hizmet araçlarına 23 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 19.00`da Belediye binası önünde kurban kesimi yapıldı.

Kurban kesim törenine; TBMM Başkanlık Divani Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Hıdır Kaya, İsmail Akkaya, İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları, Birim Müdürleri, belediye personeli, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Malkara İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı`nın okuduğu dualar eşliğinde kurban kesimi gerçekleştirildi.

 

MALKARA`DA YAĞMUR SUYU HATTI YAPIM İŞİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

24 Nisan 2015 tarihinde ihalesi yapılan Malkara İlçesi Atatürk Bulvarı ve Kurtuluş Caddesi Yağmur Suyu Hattı Yapım İşinin geçtiğimiz günlerde protokolünün imzalanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile yüklenici firma Yazıcıoğlu İnşaat Hafriyat Pazarlama Tic. Ltd. Şti tarafından Fethiye Özver Caddesi ile Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği noktada Kardelen Düğün Salonu önünde yağmur suyu hattı yapım işi çalışmaları başladı.

15 Temmuz 2015 Çarşamba günü iş yeri teslimi yapılan Malkara İlçesi Atatürk Bulvarı ve Kurtuluş Caddesi Yağmur Suyu Hattı Yapım İşinin, 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü bitirilmesi planlanmaktadır. Yağmur suyu hattı yapım işi çalışmaları bitiminde ise Atatürk Bulvarı ve Kurtuluş Caddesi üzerinde sıcak asfalt yol yapım işi çalışmalarına başlanılacaktır.

Yağmur suyu hattı çalışmalarından dolayı geçici olarak vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı sayın halkımızdan özür dileriz.


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16