Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul

“MALKARA´NIN 50 YILLIK GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”

GÜNDEM 6.04.2017 12:56:00 0
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara´ya kazandırılan yatırımlarla ilçenin 50 yıllık geleceğini inşa ettiklerini söyledi. Göreve geldikleri günden beri Malkara´nın gelişip güçlenmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Ulaş Yurdakul “Malkara´ya kazandırdığımız yatırımlar büyük yatırımlar. Malkara´da göreve gelen siyasilerin 30 yılda yapamadıklarını biz 3 yılda gerçekleştiriyoruz” dedi.

OTOGARI 30 YILDIR PLANLADILAR BİZ YAPTIK

Malkara´da Otogar yapımı için son 30 yıldır iktidara gelen veya açılıp kapanan tüm siyasi partilerin projeler ürettiğini fakat Malkara´ya otogarı kendilerinin kazandırdığını belirten Ulaş Yurdakul “Malkara´da göreve gelen her siyasetçinin otogar sözü verdiğini hatırlatmak isterim. 30 yılda geçekleştirilemeyen vaatleri gerçekleştirmeye başladık. Bugün Malkara´nın girişine baktığımızda otogar hizmete açılmıştır. 30 yıllık vaat gerçekleşmiş somut olarak Malkaralı hemşerilerimizin karşısında” dedi.

YENİ OTOGAR HİZMETE AÇILDI

Malkara D-100 kara yolu üzerinde yaptırılan ve 5,2 milyon liraya mal olan otogar tesislerinin açılışında konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´da, 30 yıldır yılan hikayesine dönen ilçedeki şehirler arası otobüs terminalini yaparak hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Yurdakul, kalan 2 yıllık hizmet süreleri boyunca söz verdikleri 4 büyük eserin daha hizmete girmesi için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

YATIRIMLARA DEVAM

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise tüm siyasi partileri ilçe başkanı ve yöneticilerini aralarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, 11 ilçeye de yatırımlara devam edeceklerini, daha yapacak çok işleri olduğunu ifade etti. Başkan Albayrak, otogarın iç ihalesinin bir kaç güne kadar yapılacağını ve en geç bir ay içinde yeni otogardan ilk otobüs ve yolcularını uğurlayacaklarını kaydetti.

YOL DEMEK MEDENİYET DEMEK

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; daha önce Trakya´nın göz bebeği projesi haline gelen Şehitlik caddesini Malkaralıların hizmetine açtıklarını ve prestji caddesi olan Hürriyet caddesini de söz verdikleri tarihte hizmete açmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek “Modern çarşı sözü vermiştik, Şehitlik Caddesiyle başladık ve Trakya´nın göz bebeği bir proje haline geldi. Hürriyet Caddesiyle caddelerimizi güzelleştiremeye ve prestij kazandırmaya devam ediyoruz 14 Kasım ve İnönü Caddeleri eski adıyla Uzunköprü Caddesi yeni adıyla Şehit Selim Vural Caddesi için çalışmalara başladık. Vatandaşlarımız mağdur olmasın diye yağmur suyu kanalları yapılarak asfalt ve kaldırımları değişerek, Malkara´nın Prestij Caddesi olarak Malkaralı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Malkara´da 150.000 m² fazla taşı ara sokaklarla köyden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerimize Malkaralı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Yine seçimden önce verdiğimiz en önemli sözlerden birisiydi” dedi.

ORHAN ÖZTRAK ORTAOKULU TAMAMLANIP AÇILIŞI YAPILDI”

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Malkara ilçesinde yaptırılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Orhan Öztrak Ortaokulu düzenlenen görkemli törenle Tekirdağ Valiliği´ne teslim edildi.

 “TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ana projemiz olan 11 ilçeye 11 okul projesinde 6´ncı okulumuzu teslim ediyoruz. En kısa zamanda da tüm okullarımızı teslim etmiş olacağız. Bu okulu buraya yapmamızın amacı En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sözlerine şöyle devam etti. “Ülkemizin ilerlemesi, kalkınması ve güçlü olması eğitimde göstereceği başarıya bağlıdır. Büyük önderimiz Mustafa kemal Atatürk eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır. Yada esaret ve sefalete terk eder sözüyle eğitimin değerini hafızalarımıza kazımıştır. Tüm ilçelerimizde yapacağımız okul ve tesislerimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.

 “BU OKUL İNŞAATIYLA GURUR DUYUYORUM”

Malkara Belediye başkanı Ulaş Yurdakul konuşmasında “3 yıldır Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Malkara Belediyesi olarak Malkara´nın köyleriyle şehir merkeziyle eksikliklerini gidermek için mücadele ediyoruz. Ciddi anlamda yatırım olan, büyüyen gelişen bir Malkara ile bugün sizlerin karşısındayız. Özellikle eğitime yapılan yatırımlar bizler için çok önemli. Bizler Malkara da ki hemşerilerimizin, siyasi, sosyal, ekonomik farklılıklarını ortadan kaldırıp hepsini hemşerilik bilinci içerisinde buluşturabileceğimiz 7´den 70´e herkesin kişisel gelişimine destek olabilecek Belediye Akademimizi ilk önce eğitim yatırımı olarak sizlerin hizmetine sunduk. 2500´den fazla hemşerimiz bugün Belediye Akademimizden hizmet aldı ve almaya devam ediyor. Yine okullarımızın tüm ihtiyaçlarında gücümüzün yettiği kadar gerek Büyükşehir Belediyesi kanalıyla gerek İlçe Belediyemiz okullarımıza eğitim ve öğretime destek olmak için elimizden geleni yaptık. Bugün yine Malkara´ya kazandırdığımız Ortaokulun devir teslim törenindeyiz. Gerçekten bugün geleceğe yaptığımız yatırımla tüm Malkaralı hemşerilerim adına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanım Kadir Albayrak´a ve emeği geçen tüm bürokrat arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu okul inşaatıyla gurur duyuyorum. Özellikle Malkara´da yetişmiş Bakanlık düzeyinde memlekete hizmet etmiş bir büyüğümüzün adının bu okula verilmesi bizler için çok onurlandırıcı ve gurur verici. Bizler Malkara için, Tekirdağ için tüm ilçe Belediye Başkanlarımızla Büyükşehrimizin önderliğinde çalışıyoruz. Ben hepinize bugün burada bizimle olduğunuz için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.

 “3 MİLYON 481 BİN LİRAYA MAL OLDU”

Temeli 15 Temmuz 2016 yılında atılan ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında eğitim verecek olan 21 derslikli Orhan Öztrak Ortaokulu 3 milyon 481 bin liraya mal oldu.

TÜRKİYE´NİN İKİNCİ EN BÜYÜK ET KOMBİNA TESİSİ

İhalesi yapılan Et Kombina Tesisinin hizmete girmesiyle Malkara´nın Trakya´da hayvancılığın başkenti haline geleceğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “ Et Kombina Tesisi bugüne kadar Malkaramıza yapılan en büyük yatırım. Projeyi Malkara´ya kazandırılmasında başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ekonomimizi canlı tutmak, kırsala hayat vermek, köyden kente göçü önlemek, çiftçinin üretime katkısını artırmak ve hayvancılığı teşvik edip kaliteli üretim gerçekleştirmek için Türkiye´nin 2. Büyük Et Kombina Tesisini Malkara´ya kazandırıyoruz. Malkara´da Kombina Et Tesisinin hizmete girmesiyle, Tekirdağ´da yetiştirilen canlı hayvan sayısının yarısını yetiştiren Malkaramız, Trakya´da hayvancılığın başkenti olacaktır. İhaleyi alan firma ile sözleşme imzalandıktan sonra yer teslimini yaparak Et Kombina Tesisinin temelini atacağız. Malkaramıza hayırlı olsun” dedi.

AİLE YAŞAM MERKEZİ İLE SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

Projelerin birer birer hayata geçirildiğini belirten Başkan Ulaş Yurdakul “Hacıevhat Mahallesine 30 yıldır verilen söz, kapalı düğün salonuydu ve bizler Belediye Akademisindeki aldığımız başarılı performansla sadece düğün salonu olarak değil Aile Yaşam Merkezi projesi ile sözümüzü tutmuş olacağız” dedi.

Başkan Ulaş Yurdakul; Aile Yaşam Merkezinin hizmete başladıktan sonra tüketici konumunda bulunan kadınların üretici konumuna geçeceğini belirterek “ 15 şubatta projesi bitecek olan Aile Yaşam Merkezinin Mart ayı sonunda ihalesi yapılacak. Özel ihtimam gerektiren bireylerin yaşadığı bölgede kurulacak olan Aile Yaşam Merkezimizde 700 kişilik düğün salonu, sosyal danışma merkezi ve meslek edindirme kurslarımız bulunacak” dedi.

ATATÜRK KONGRE MERKEZİ EKSİĞİ KAPATACAK

Malkara´da çok amaçlı salon sıkıntısı yaşadıklarını ve Atatürk Kongre Merkezi´nin yapılmasıyla birlikte bu açığın kapanacağını belirten başkan Ulaş Yurdakul “Malkara´da tüm ihtiyaçları karşılayabilecek çok amaçlı salon yapıyoruz. 1973 m2 alanda yapılacak olan bu salon bodrumuyla birlikte 4 kattan oluşacak. Zemin katında 310 kişilik büyük salon, fuaye alanı bulunacak. Birinci katında 150 kişilik toplantı salonu, sergi salonu, cep sineması bulunacak. İkinci katta ise açık yarım teraslı şehir lokali bulunacak” dedi. 

 

/resimler/2017-4/6/1301008674362.jpg

 

/resimler/2017-4/6/1301364612520.jpg

 

 

 


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16