Tarih: 14.02.2018 11:04

MAHMUT BABAYİĞİT MAZBATASINI ALDI

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı olarak seçilen Mahmut Babayiğit Köprübaşı Adliyesi´nde düzenlenen tören ile İlçe Seçim Kurulu´ndan mazbatasını aldı.   

Mazbatasını alan İyi Parti İlçe Başkanı Mahmut Babayiğit Kongreye gelip destek olan herkese teşekkürlerini sunarak konuşmasına devam etti .´´ Seçilmiş ilçe başkanı olarak birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızla ´´Tekirdağ İYİ Olacak Türkiye İYİ Olacak´´ sloganıyla yollara revan olduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün bizlere en büyük mirası olan Parlamenter Demokrasiyi yeniden tesis etmek için rev başına geldik. Biz cesurlar hareketi olarak önce sorumlusu olduğumuz ilçemizde sonra da ülkemizde adaleti yeniden tesis edeceğiz. Süleymanpaşa İlçe Başkanlığımız hafta içi ve hafta sonu mesai saatlerinde vatandaşlarımızın emrindedir. Gelin siz de bu cesurlar hareketine omuz verin. Hep birlikte bozulan değerlerimizi yeniden inşa edelim. 16 yıldır içeride ve dışarıda uygulanan yanlış politikalar neticesinde ülkemiz beka sorunu yaşar hale gelmiştir.´´dedi.  

Siyaset Kayıkçı Kavgasına Dönüşmüş 

Babayiğit: ´´İlçemizde de durum farklı değildir. Siyaset kayıkçı kavgasına dönüşmüş “Al gülüm ver gülüm” ile kurumlar idare edilir pozisyonuna getirilmiştir. Esnafımıza can suyu olacak büyük kurumlar en temel iaşelerini bile büyük illerden temin eder hale gelmiştir.  Bu dar boğazda esnafımızın ağzına kredi adı altında bir parmak bal çalarak kendilerine mahkûm etmek metot olmuş, kısır döngü ile esnafımız borç batağından çıkamaz hale getirilmiştir. Bu uygulama çiftçi ve hayvancılık ile uğraşan esnafımız için de geçerlidir. Sonuç olarak bizler bu kara düzene dur demek için bir araya geldik. Allah tüm inanların yanındadır. Hak yol da sonuna kadar mücadele için tüm halkımızı partimiz çatısı altına davet ediyor saygıyla, sevgiyle kucaklıyorum. ´´ dedi. 

Gerçekleştirilen törenin ardından program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —