Tarih: 20.06.2015 12:59

Konutta Güvenin Adresi: Kayra Gayrimenkul Danışmanlık

Facebook Twitter Linked-in

Güvenin Adresi: Kayra Gayrimenkul Danışmanlık

Emlak sektöründe gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Kayra Gayrimenkul Danışmanlık sektöründe güvenilir kuruluşlar arasında yer alıyor.

Emlak konusunda son derece güvenilebilir bir kuruluş olan, Kayra Gayrimenkul Danışmanlık sizlere sıcak bir evden daha fazlasını vaat ediyor. Müşterilerine her zaman güler yüzlü hizmeti kendisine ilke edinen firma, gayrimenkul danışmanlığı konusunda Hürriyet Mah. Şehit Rüştü Ökeler Sk. Olgun sitesi A blok No:16 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

Yaklaşık bir yıldır Tekirdağlılara Gayrimenkul Danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten işyeri sahibi Bahar Çevik, “Biz Tekirdağlılara hizmet vermekten ve Tekirdağlılar da bizlerden danışmanlık hizmeti almaktan çok memnunlar. Sadece Tekirdağlılara hizmet vermiyoruz. İl ve yurtdışından gelen yatırımcılara da hizmet vermekteyiz. Vatandaşlarımız bize uğramadan arsa, tarla, ev ve gayrimenkul alım satımı yapmasınlar” dedi.

“İNSANLARIN GÜVENİNİ KAZANMAK ÖNEMLİ”

Tekirdağ’da gayrimenkul sektöründe önemli kuruluşların arasında yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Bahar Çevik, “İnsanların güvenini kazanmak oldukça önemli. Bazı vatandaşlarımız yıllarca çalışıp biriktirdikleri parayı bize getirerek konut sahibi olmak istiyorlar. Bu insanlarımızı konut sahibi yapmak onlarla bir sonraki işlerinde yeniden bir araya gelmek çok güzel. Hizmetin kalitesinin yanında insanların güvenine layık olmak ta oldukça önemli. Biz bugüne kadar bize duyulan güveni boşa çıkartmadık,” dedi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —