Tarih: 20.10.2020 16:17

KERVAN PİDE & BÖREK SALONU 12. ŞUBESİYLE TEKİRDAĞ´DA

Facebook Twitter Linked-in

Yöresel pideleriyle dikkat çeken ve  müşteriye sunulmak üzere hazırlanan ürünlerin doğallığına dikkat eden Kervan Pide ve Börek Salonu sıcak ve içten ortamı ile 12. şubesi Tekirdağ´da  hizmete girdi.

HAYIRLI OLSUN

Salih Özbay,  sahibi olduğu Kervan Pide ve Börek Salonu, Ertuğrul mahallesi hükümet caddesi üzerindeki yerinde hizmete açıldı. Açılışa gelen misafirler  işletme sahiplerine yeni işyerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra açılış kurdalesi kesilen işletmeyi protokol üyeleri gezerek, ikramların tadına baktı.

Kervan Pide´nin açılışına protokol den gelen misafirler dışında çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

EV VE İŞYERLERİNE SİPARİŞ HİZMETİ VERİLECEK

Kervan Pide Salonu misafirlerine sunduğu pidelerde kullanılan malzemelerin hepsini yöresel bölgelerinden doğal ve taze temin ediyor. Pide ve börek çeşitleriyle Tekirdağ´lıların  damak keyfine yeni bir lezzet katmakta iddialı olduklarını dile getiren Salih Özbay, 'Uygun fiyatlarla farklı pide çeşitlerimizi Tekirdağ´lı vatandaşlarımıza sunmaya başladık. Kervan Pide ve Börek Salonu, her kesimden vatandaşımıza uygun ve konforlu bir yer olarak müşterilerini ağırlamaktan mutluluk duyacak.'dedi.

Kır pidesi çeşitlerini sıralayan Özbay, 'Kıymalı, kıymalı yumurtalı, patatesli, peynirli, karışık pidelerimizin yanı sıra kıymalı, peynirli, patatesli böreğimiz yine su böreği, küt böreği ve Adana böreği şu andaki çeşitlerimiz arasında. Yakında ev ve işyerlerine sipariş hizmeti de vermeye başlayacağız.'diye konuştu.

Bu güzel lezzetlere ulaşmak için Ertuğrul Mahallesi Hükümet Caddesi No:73 teki adresinde sizileri bekliyoruz. Aynı zamanda paket servisi imiz için 0 282 262 6862 nolu telefon numarasından  aramanız yeterli müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız,  ifadelerini kullandı.

 /resimler/2020-10/20/1619392334870.jpg/resimler/2020-10/20/1619498585052.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —