Tarih: 20.03.2018 10:30

KENDİLERİ MİNİK KALPLERİ KOCAMAN

Facebook Twitter Linked-in

Süleymanpaşa Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Öğrencileri vatan ve millet sevgisinin üst düzeye çıktığı şu günlerde çok anlamlı bir organizasyonu gerçekleştirdi. 

Düzenlemiş oldukları Değerler Eğitimi ve English Time etkinliğinde sergilenen İyilik Kumbarasına öğrenciler harçlıklarından para attılar. Öğrenciler ayrıca askerlerimize minnet ve şükran duygularını yazı ve resimlere dökerek “Mehmetçik´e Mektuplar” başlığı altında topladılar. 

Kumbarada biriken paraları Afrin´de görev yapan Mehmetçiğimizin ihtiyaçlarında kullanılmasını isteyen öğrenciler, okul müdürü Ahmet Faruk Çiftçi ile birlikte ilçe Kaymakamı Arslan Yurt´u ziyaret ederek parayı ve mektupları teslim ettiler.  

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt vatan sevgisi, bağımsızlık, şehitlik ve gazilik, yardımseverlik, iyilik, işbirliği gibi değerleri öğrencilerin küçük yaşlarda öğrenip özümsemelerinin çok önemli olduğunu söyleyerek öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Türkiye´nin dünyada çok stratejik öneme sahip olduğunu, büyük millet kültüründen geldiğini, hedeflerinin de büyük ve ulvi olduğunu, böyle bir devletin fertlerinin her an her türlü tehdide ve fedakarlığa hazır olması gerektiğini, bunun da küçük yaşlarda kalbimize yerleşmesi gerektiğini, öğrencilerimizin davranışlarının bu şekliyle de anlamlı olduğunu söyledi.  

Kaymakam Yurt öğrencilerin talepleri üzerine kumbarada toplanan 565 TL´nin Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı hesabına yatırılacağını, mektupların da Afrin kahramanlarına ulaştırılmak üzere Garnizon Komutanlığına gönderileceğini söyledi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —