Tarih: 26.12.2019 19:37

Kekik Steakhouse 2020´ye unutulmaz bir gece ile girecek

Facebook Twitter Linked-in

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası teras katında verdiği hizmet ve lezzeti ile namı Trakya´nın dört bir yanına yayılan Kekik Steakhouse, yılbaşı gecesi için hazırladığı programda misafirlerini Çorlu´nun gururu Onur Baytan, Dilek Acar ve fasıl ekibi ile buluştururken çekilişler ve sürprizlerle eğlence dolu bir gece yaşatacak.

Birbirinden lezzetli ürünleri ve Türkiye´nin önde gelen sanatçılarını misafirleri ile buluşturmasıyla bilinen, namı Trakya´yı aşan Kekik Steakhouse, yılbaşı gecesinde de misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Daha önce, Altay, Yılmaz Morgül, Kibariye, Rubato, Niran Ünsal ve Haktan gibi sevilen sanatçıları sahnesinde ağırlayan Kekik Steakhouse, yeni yıla Çorlu´nun Gururu Onur Baytan, Dilek Acar ve fasıl ekibi ile birlikte girecek.

GECEYE KATILANLAR HEM EĞLENCENİN HEM DE LEZZETİN TADINI ÇIKARACAK

Çekilişler ve sürprizler ile renklenecek geceye katılanlar, damaklarda tat bırakan lezzeti muhteşem bir menü ile alıp hem eğlencenin hem de lezzetin tadını çıkaracak.

MENÜ DE YOK YOK

Unutulmaz bir gece yaşamak isteyen misafirlerine başlangıç ve ara sıcaklarda graver peyniri, beyaz peynir, lahana sarma, fava, mutubbel, imam bayıldı, füme et, havuç tarator, çiğ köfte, paytak salatası, cevizli patlıcan salatası ile başlayacak serviste kekik salatası, avcı böreği ve tereyağlı istiridye ve karışık çerez tabağı sunacak olan Kekik Steakhouse, ana yemekte ise kestaneli içli pilav, patates püre ve özel kekik sosu ile birlikte kuzu kol sarmayı eşsiz lezzeti ile konuklarının beğenisine sunacak. Dondurmalı sıcak çikolata, meyve tabağı ve ilik çorbası adeta yok yok dedirtecek bir menü hazırlayan Kekik Steakhouse´da sınırsız yerli alkol de ücretsiz olacak.

YERİNİZİ AYIRTMAYI UNUTMAYIN!

Kişi başı sadece 350 TL´ye unutulmaz bir yılbaşı deneyimi yaşamak isteyenlerin kaçırmayacağı bir program hazırlayan Kekik Steakhouse 02826505059 ve 05446525959 telefonlar aracılığı ile büyük oranda dolan 500 kişilik ana salonu ve VİP salonu ile rezervasyon almaya devam ediyor.  Bu muhteşem geceyi kaçırmamak için siz de yerinizi ayırtmayı unutmayın.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —