Tarih: 18.01.2016 14:47

IŞIKSAL`A BİR ONUR DAHA

Facebook Twitter Linked-in

 

IŞIKSAL`A BİR ONUR DAHA

Çorlu Divan Hotel`de Çorlu Basın Mensupları Derneği tarafından düzenlenen Meslekte Başarı ve Onur Ödülleri töreni  büyük ilgi gördü. Olay Aktif Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Posta Gazetesi Trakya sayfaları temsilcisi Gazeteci Necmi Işıksal, Meslekte Başarı Ödülü`ne layık görüldü.

Çorlu Divan Hotel`de Çorlu Basın Mensupları Derneği tarafından düzenlenen Meslekte Başarı ve Onur Ödülleri töreni büyük ilgi gördü. Gecede 'Meslekte Başarı Ödülü' üç gazeteciye verildi. Uzun yıllardır bu sektöre hizmet eden Gazeteci Necmi Işıksal bu ödüle layık görülürken, ödül alan diğer iki isim ise Sevay Kardeş ve Faik Onur Kaya oldu.

Işıksal, ödül aldığı gece ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Ödülümü Çorlu Basın Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun`dan almak çok onur vericiydi. Kısa bir süre önce yine Çorlu Divan Hotel`de düzenlenen bir ödül gecesinde merkezi İstanbul`da bulunan Türkiye Böbrek Vakfı tarafından da bir plaket almıştım. Aynı heyecan ve mutluluğu bir kez daha yaşadığım bu gecede gazeteci arkadaşlarımın belirlediği Meslekte Başarı Ödülü`nü almak beni çok mutlu etti,' diye konuştu.

Gecede gazetecilik mesleğinde uzun yıllar hizmet veren gazete sahiplerine de ONUR ÖDÜLÜ verildi. Çorlu Kaymakamı, Ergene Kaymakamı ve Çorlu Emniyet Müdürününde protokolü oluşturduğu gecede, tüm ilçelerden gelen gazeteciler de geceye renk ve güç kattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —