Tarih: 18.09.2023 19:21

İLK ZİYARET MESLEK ODASINA

Facebook Twitter Linked-in

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sabri Yüce resmi açıklamasından sonra ilk ziyaretini Meslek grubu olan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na gerçekleştirdi. Yüce, Oda Başkanı Şerafettin Kurt ve yönetim kurulu ile bir süre sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Sabri Yüce resmi açıklamasının ardından ilk ziyaretini meslek örgütüne gerçekleştirdi. Yüce, “Yeminli Mali Müşavir olabilirim ancak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası benim için çok önemli. Meslek hayatıma başladığım yer. Sayın Başkan Şerafettin Kurt adaylık açıklamasının ardından ilk ziyaretimizi kabul etmesi de ayrı bir inceliktir. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Mesleki sorunların ağırlıklı konuşulduğu ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin günümüz ekonomik krizinden en çok nasibini alan meslek grubu oldular. Bizler göreve geldiğimizde birlikte çalışarak tüm sorunların üstesinden gelmek için gayret göstereceğiz. Yola çıkarken de dediğimiz gibi ben olgusundan çıkarak, BİZ demeyi öğrenen bir yapımız var. Bu nedenle birlikte sorunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Ziyaretini ilk meslek örgütüne yapmasının anlamlı olduğuna dikkat çeken Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Kurt, “Sayın Yüce’ye çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Geçmişte siyaset yaptığım için nasıl bir yolda yürüyeceğini iyi biliyorum. İşi hiç kolay olmayacak. Bu zorlu yolda kendisine kolaylıklar diliyorum. Aynı zamanda ilk ziyaretini meslek örgütüne yapma inceliğini ve vefasını da gösterdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —