Tarih: 15.03.2018 12:21

HİZMET DOĞAYI KORUMAKLA BAŞLAR

Facebook Twitter Linked-in

Malkara Belediyesi tarafından Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 563 Ada, 51 Parselde hafriyatı devam eden Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri” inşaat alanı içerisinde kalan ağaçlar, profesyonel ağaç sökme ve dikme makinası ile yeri değiştirilerek Sinanpaşa Merasında bulunan alana taşındı. 

Ağaçlar konusunda hassas olduklarını ifade eden ağaçların profesyonel ağaç sökme ve dikme makinesi ile sökülüp dikilmesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “İlçemizin uzun zamandır ihtiyacı olan modern bir pazar yeri projesini Malkara´ya kazandırıyoruz. Yapılacak olan “Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri” projesi inşaat alanı içerisinde kalan bazı ağaçların taşınmasına karar verdik.  Proje alanı içerisinde kalan ağaçları profesyonel ağaç sökme makinası ile sökerek Sinanpaşa Merasında yaşatmaya devam edeceğiz. Ağaçlarımızın ekimini Sinanpaşa Merasına gerçekleştirdik. Ağaca vermiş olduğumuz önemin bir göstergesi olarak da ağacımızın yaşamına devam etmesi ve gelecek nesillere ulaşması için elimizden geleni ekip olarak yapıyoruzBu hassasiyetin de tüm Türkiye´ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Ağaçlar çok zor yetişiyor. Gerek bu çalışmamız ve gerekse diğer çalışmalarımızda ağaçlarımızı olabildiğince korumak ve uzun yıllarda zor yetişen bu değerlerimize sahip çıkmak için çaba sarf ediyoruz. Bu konuda hassas davranmaya devam edeceğiz.´´ ifadelerini kullandı. 

´´Malkara Yuvarlak Masa Etrafından Yönetilmiyor´´ 

Malkara İlçesine hizmet ettiklerini ve yaptıkları hizmetleri kamuoyuna çarptırılarak aktarıldığından bahseden Yurdakul; ´´Yaptığımız her işe bir kulp takmaya çalışan mecranın asıl rahatsızlığı Malkaramızın her acıdan ihtiyacı olan projelerin Malkara´ya kazandırılması. Herkes şunu çok iyi bilsin Malkara artık yuvarlak masa etrafından yönetilmiyor. Malkara´yı hemşerilerimizin her birinin fikrini alarak ve danışarak yönetiyoruz. Çalışmalarımızda hassasiyet gösteren bizlere her ortamda destek olan hemşerilerimize saygılar sunuyorum. Birlikte başaracağımız çok iş var. ' dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —