Tarih: 16.05.2015 11:29

HER KONUŞMASI MİTİNG GİBİ

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün, ziyaretlerinde adeta genel başkan gibi karşılanıyor.

HER KONUŞMASI MİTİNG GİBİ

Ak Parti ‘den 3. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Metin Akgün, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akgün, ilçe ziyaretlerine devam ederken, geçtiğimiz hafta Tekirdağ’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da karşıladı. Erdoğan’la kısa bir süre sohbet eden Akgün, cumhurbaşkanının kendisine başarılar dilediğini ifade etti.

Metin Akgün, her geçen gün daha büyük sevgi gösterilerine tanık oluyor. Tekirdağ’ı ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak seçmenlerle bir araya gelen Akgün, gittiği her yerde miting havasında geçen konuşmalar yaparak kalabalıklara hitap ediyor.

SAMSUNLULAR AKGÜN’E SAHİP ÇIKTI

Çorlu Samsunlular Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Akgün’e rağbet o kadar fazlaydı ki ziyaret adeta miting havasında geçti. Akgün Çorlu’da yaşayan Samsunlu vatandaşlara seslenerek, “Sizler memleketinizi geçim kaygısıyla geride bırakmış, Çorlu’yu kendinize yeni bir memleket bilmişsiniz. Bizler Tekirdağ’ın her karışında yaşayan, çalışan, buranın sorunlarıyla boğuşan her insanımızı hemşerimiz kabul ediyoruz. Her biriniz benim kardeşim, dostumsunuz. Sizlerle bu şehrin daha uygar, devletin imkanlarından daha çok yararlanan, ödediği verginin karşılığını daha fazla alan bir şehir olması adına hep birlikte yürümek için bu yola çıktık. Bizlere vereceğiniz destek, doyduğumuz bu toprakların kalkınmasına verilecektir,” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANINI KARŞILADI

Akgün, geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaret ve açılış gerçekleştirmek üzere Tekirdağ’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayanlar arasındaydı. Erdoğan’la bir süre özel olarak sohbet eden Akgün, cumhurbaşkanının kendisine güvendiğini ve meclise gideceğine inandığını söylediğini ve başarılar dilediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tekirdağ ziyaretinin çok önemli olduğunu hatırlatan Akgün, “Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gelmesi kayda değerdir. Her miting turunda mutlaka Tekirdağ’ı da listesine alan Cumhurbaşkanımız, ilimize ne kadar önem verdiğini ve ne kadar güvendiğini her fırsatta ortaya koymaktadır. Bizler de Ak Parti olarak onun bize ve şehrimize olan güvenini boşa çıkarmayarak Tekirdağ’dan 4 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz,” şeklinde konuştu.

/resimler/2015-5/16/113201361.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —