Tarih: 22.12.2016 13:46

HER ADIMDA AYRICALIK : AKGÜN LİFE

Facebook Twitter Linked-in

Hayattan daha iyisini bekleyenler için, Çorlu´nun yeni merkezi Emlak Konut bölgesinde, her detayında lüks ve konfor düşünülmüş yepyeni bir proje yükseliyor. 5.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blokta toplam 80 adet daireden oluşan Akgün Life projesi Me-Ke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

MUTLULUĞU YAŞAYACAKSINIZ

 

Akgün Life´a adım atar atmaz insanların sevdikleriyle birlikte mutluluğun tadını doyasıya yaşayacaklarını belirten Me-Ke İnşaat yönetim kurulu başkanı Metin Akgün “Tek bir noktada spor ve sağlık alanlarından, çocuklara özel oyun alanlarına ve daire içinde birinci sınıf malzemeler ile işlevsel çözümlere kadar pek çok ayrıcalık sunuluyor. Gün boyunca vücudunuza yüklenen tüm stres ve yorgunluğu Akgün Life´a adım atar atmaz unutacak, sevdiklerinizle beraber mutluluğun tadını doyasıya yaşayacaksınız. Sıcak yaz günlerinde yeşil alanlar ile bütünleşen yüzme havuzunuzda keyifli anlar sizleri bekliyor” dedi.

 

YAŞAMAYI KEYFE DÖNÜŞTÜRÜYOR

 

Metin Akgün; Akgün Life´ın Çorlu´da prestiji, lüksü ve konforu bir araya getirdiğini belirterek “Me-Ke İnşaat kalitede ve başarıda çıtayı yükselttiği bir proje olması bakımından öne çıkıyor. Akgün Life projesi için hem iç hem dış mimaride en ünlü markalarla çalışıyor. Projenin her detayında bu markaların birinci sınıf malzemelerini kullanılıyor. Daire içlerinde giyinme odası, ebeveyn banyosu, salonlarda klima, mutfaklarda ankastre ürünler ve kombinin yer aldığı projede, daire içlerinde kişiye özel mimari ve dekorasyon uygulamaları da sunuluyor. Kişiye özel uygulamalarla ev sahiplerine evlerini kişiselleştirme olanağı da yaratmış olunuyor. Proje, güçlü yalıtımıyla enerji tasarrufu konusunda da son derece başarılı. Ortak alanlarda Açık Otopark, Kapalı Otopark, Paratoner, Uydu Tv Altyapısı, 24 Saat Güvenlik, Görüntülü İnterkom Sistemi, Güvenlik Kameraları, İzinsiz Girişe Karşı Alarm Sistemi, Kapalı Devre Video Sistemi, Konut Güvenliği, Otomatik Yangın Söndürme Sistemi, Yangın ve Duman Dedektörü, Açık Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Güneşlenme Terası, Oyun Parkı, Sauna, Sosyal Tesisler, SPA, Yürüyüş Parkuru standart. Akgün Life konut projesi Çorlu´da yaşamayı büyük bir keyfe dönüştürmeyi vadediyor” dedi.

 

Akgün Life satış iletişim : 0 541 450 59 59 - 0 282  654 60 69

 

/resimler/2016-12/22/1353563064486.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —