Tarih: 28.10.2016 13:07

HAYRABOLU´YA YERALTI OTOPARKI

Facebook Twitter Linked-in

YERALTI OTOPARKI İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Hayrabolu merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu ve park sorununa neşter vuracak yeni meydan projesi hayata geçmek için gün sayıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan katlı yeraltı otoparkı ve meydan düzenleme yapım işi ihale tarihi belli oldu. İhale 23 Kasım 2016 Çarşamba günü yapılacak.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Hayrabolu Belediyesi olarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´ne tahsis ettiğimiz alanda Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenlemesi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Proje, 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip yeraltı otoparkı ile bisiklet park alanını da içinde bulunduracaktır. Ayrıca 4000 m² çevre düzenlemesi, süs havuzları ve 3 adet heykel çalışması da proje kapsamında vatandaşlar için konser, tören alanları ve açık oturma alanları olarak hazırlanacaktır,” dedi.

“HAYRABOLU´DA İLKLERİ YAPIYORUZ”

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, şu anki pazaryerinin bulunduğu alanda yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ile Peyzaj Düzenleme Projesi ihalesinin 23 Kasım´da yapılacağını açıkladı. Hayrabolu´da ilkler arasında yer alan hizmetler için çok çalıştıklarını belirten Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu “Katlı Yeraltı Otoparkı ile Peyzaj Düzenleme Projesi ve Kapalı ile Açık Pazaryeri projesi bizim için önemli projeler. Çünkü Hayrabolu´da yıllardır sorun olmuştu. Yakın bir süre içerisinde Kapalı ve Açık Pazaryeri projesi de ihaleye çıkacak. Yapacağımız projelerle Hayrabolu´muz değişecek. Desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak´a teşekkür ederim. Hayrabolu´muz için hayırlısı olsun,” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —