Tarih: 14.08.2015 15:08

HAYRABOLU’NUN FESTİVALİ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

 

HAYRABOLU’NUN FESTİVALİ BAŞLADI

Hayrabolu Ayçiçeği Festivali kortej ve açılış töreni ile başladı. Korteje damgasını vuran isim ise Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu oldu. Altayoğlu, kortej sırasında, altyapı çalışmaları biten ve asfaltlanarak hizmete sokulan caddede ayakkabılarını çıkarıp yürüyerek şov yaptı.

Hayrabolu’da festival zamanı. Her yıl Ağustos ayında gerçekleştirilen Hayrabolu Ayçiçeği Festivali, renkli görüntülerle başladı. Resmi açılış ve kortejle festivalin başladığı ilan edilirken, açılışa Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu damgasını vurdu. Altayoğlu, kortej sırasında ayakkabılarını çıkarıp yürüyerek adeta şov yaptı.

Altayoğlu’nun şovunun altında yatan mesaj netti. Seçildiği günden bu yana Hayrabolu’nun altyapı sorunları ile ilgilenen ve tüm su ve kanalizasyon hattının yenilenmesi için çalışan Altayoğlu, yaklaşık bir buçuk yıllık bir çalışmanın ardından ilçenin altyapısının tamamlandığını, tüm cadde ve sokaklarda üst yapı düzenleme çalışmalarının da son hızla sürdüğünü müjdeliyordu.

Belediye önündeki meydan ve caddelerin asfaltlama çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla vatandaşlar rahat bir nefes alırken, aylardan bu yana devam eden altyapı çalışmalarının da bitirilmiş olması sevinç yarattı. Kortejin önünde elinde ayakkabıları ile Hayraboluluları selamlayan Altayoğlu, ilginç bir şova da imza atarak adından söz ettirdi.

Ayçiçeği Festivali’nin açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Çorlu ve Ergene Belediye Başkanları ile Tekirdağ siyasetinin ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —