Tarih: 01.03.2019 12:52

HAYRABOLU ŞAHA KALKIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, hazırladığı ve hayata geçirdiği projelerle ilçeyi şaha kaldırıyor. Hayrabolu´da ilkler arasında yer alan hizmetler için çok çalıştıklarını belirten Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, başlanan projelerim hayata geçeceğini söyledi.

KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDİYOR
Kadınlarımıza yönelik geleneksel hale getirdiğimiz kültür gezilerimiz, her yıl talepler doğrultusunda belirlenen bir ilin gezilip görülmesi gereken, tarihi ve kültürel yerlerine rehberler eşliğinde düzenlenmektedir.
Kadınlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlarken bu çalışmamızda da diğerlerinde olduğu gibi vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaya çalışıyoruz.
Keyif alırken, bilgileniyor görerek tarihimizi öğreniyoruz.
Tarihi ve kültürel gezilerimiz sayesinde İstanbul , Çanakkale, Edirne, Bursa, Eskişehir, Ankara, Kırklareli, Şarköy, Malkara, Saray gibi birçok il ve ilçemize gezi düzenleyerek bugüne dek 12 bin vatandaşımızla tarihimize, kültürümüze ve doğal güzelliklerimize yolculuk yapmanın gururunu yaşıyoruz.

YENİ İMAR PLANLARI REVİZYON ÇALIŞMALARI
İlçemiz 1/5000 ve 1/1000 nazım ve uygulama imar planları 1986 yılında iller bankası tarafından yapılmıştır. Ancak günümüz teknolojik altyapı ve yaşam standartlarına cevap verememektedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı başlatıp, İmar planlarının günümüze uygun hale getirebilmek için 1/5000 ve 1/1000 Nazım ve uygulama imar planlarının revize edilmesi çalışmalarını başlattık. Hayrabolu Belediyesi Meclisinin 04.01.2016 tarih ve 01 sayılı kararıyla ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.02.2016 tarih ve 214 sayılı kararıyla planlarımız onaylanmıştır. Yeni planlarımız ile ilçemizin kentleşme sorununa uzun vadeli çözüm üretmiş bulunuyoruz.

YOLU YAPILMAYAN MAHALLE KALMAYACAK
Göreve geldiğimiz günden itibaren yol çalışmalarımıza önem verdik. Özellikle köyden mahalleye dönüşen yerlerimizde kilitli parke taş çalışmalarını başlatarak, çalışmalarımızı tamamladık. Merkez ve kırsal alanlarımızda parke taşı yol çalışmaları yaptık. Hedefimiz tertemiz ve pırıl pırıl bir Hayrabolu inşa etmekti ve bunu gerçekleştirdik.

 /resimler/2019-3/1/1254516743338.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —