Tarih: 11.12.2019 11:06

Geçmişten Gelen Lezzet Ünal Peynircilik İle Geleceğe Taşınıyor

Facebook Twitter Linked-in

Üç kuşaktır süt ve süt ürünleri sektöründe bölgenin öncü firmalarından biri olarak hizmet veren Ünal Peynircilik geçmişten gelen lezzetleri yaptığı yatırım ile geleceğe taşırken Türkiye´nin dört bir yanına ulaşan dağıtım ağı ile Trakya´nın gururu oluyor.

Kalite ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile çıktıkları yolda tüketicinin sağlığını koruyarak en yüksek standartlarda üretim yapan Ünal Peynircilik, bir Avrupa standartı olan HACCP normlarıyla işleyerek ISO 22000:2005, BRC Food Standart Version 7, IFS Version 6 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve Gimdes onaylı Helal Gıda Sertifikaları ile de yaptığı işin kalitesini ortaya koyuyor.

/resimler/2020-1/2/1108128484226.jpg

TÜKETİCİNİN GÖNLÜNÜ FETH EDİYOR

Genel hijyen standartlarının en üst seviyede uygulandığı 12.500 M²´si kapalı olmak üzere toplam 25.000 M² alanda günlük çiğ süt işleme kapasitesine sahip modern bir tesise sahip olan Ünal Peynircilik, lezzet ve kalitenin yanı sıra ürün çeşitliliği ile de tüketicinin gönlünü fethediyor.

DAMAKLARA HİTAP EDİYOR

Tüketicinin sağlıklı beslenmesini sorumluluk olarak gören Ünal Peynircilik, inek, keçi ve koyun sütünden birbirinden lezzetli ürünleri halkla buluşturuyor. Trakya beyaz peynirleri, taze kaşar peynirleri, eski kaşar peynirleri, sürülebilir peynirler, çeçil, dil, çerkez, sepet örgü gibi yöresel peynirlerin yanı sıra tereyağ üretimi ile de damaklara hitap ediyor.

Türkiye´nin Peyniri

Ünal Peynircilik Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sungur´un çizdiği yolda her geçen gün büyüyen firma, yeni yatırımları, fabrika üretim birimleri, teknolojik altyapısı ve kurumsal kimliğini yenileyerek Türkiye´nin Peyniri sloganıyla zirve yolunda hızla ilerliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —