Tarih: 31.01.2018 12:24

Gazilerden Mehmetçiğe Destek

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Muharip ve Gaziler şubesi üyeleri Türk Silahlı Kuvvetlerinin  “ Zeytin Dalı” operasyonuna destek için basın açıklaması yaptı.

 ” Her zaman yanınızdayız ve emrinizdeyiz”

 Tekirdağ Muharip ve Gaziler şubesi üyesi  50 gazi Tekirdağ Üç Kemaller parkında bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin “ Zeytin Dalı” operasyonuna destek verdiler. Gaziler,” Ülkemizin bekası için teröristlerle savaşan Kahraman Mehmetçiklerimizin her zaman yanında ve emrindeyiz” yazılı pankart açtılar.

 Basın açıklamasını gerçekleştiren Tekirdağ Muharip ve Gaziler Şube Başkanı Ahmet Akıncı, ‘´Bizim için savaşan kahraman askerlerimize bir nebze olsun manevi destek için bu etkinliği yapıyoruz.  Ben kendim Kıbrıs barış harekatının 1 ve 2 çıkarmalarına komando tim komutanı olarak katıldım. Allah Ülkemize harp göstermesin. Savaşın acı ve en iyi yönünü tattım. En iyi yönü nedir. Rum bayrağını indirip Türk bayrağını göndere çektim. En kötü yönü ise, Şehitlerimizi gördüm. Yaralanan askerleri gördüm. Bunun için şuanda orada bizler için savaşan askerlerimize güç versin. Ülkemize bir daha kötü günler göstermesin” ifadelerini kullandı.

 

Tekirdağ Muharip ve Gaziler derneğinin etkinliği Üç Kemaller parkında kahramanlık marşlarının çalınması ile son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —