Tarih: 15.11.2023 09:21

GAZETECİLER TTSO BAŞKANI CENGİZ GÜNAY’I ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevlerini üç dönemdir sürdüren Cengiz Günay’ı gazeteciler ziyaret TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini ve Tekirdağ etti.

Ziyarette merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonunda Genel Başkan Yardımcılığı ve Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanlığı görevlerini yürüten Necmi Işıksal ve Süleymanpaşa Gazeteciler Derneği Başkanı Abdullah Yalçın’da hazır bulundu.

Tekirdağ’ın merkez ilçesi olan SÜLEYMANPAŞA’DA görev yapan bir grup gazeteci TTSO Başkanını ziyaret ederek çalışmaları hakkında çok önemli bilgiler aldı.

Yaklaşık bir buçuk saat hararetli bir ortamda geçen toplantıda şehrin daha yaşanilabilir, bir Avrupa kentinden daha ileriye nasil götürulur konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Süleymanpaşa bilindiği gibi merkez ilçe olarak Tekirdağ’ın kalbini oluşturuyor.

Şehrin turizm kimliğini alabilmesi ve kamuoyu oluşturulması için hep birlikte hareket edilmesi yönünde ortak karar alındı.

Gazeteciler ayrıca TTSO Genel Sekreterlik V. görevine getirilen Atakan Uzel’i de ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —