Tarih: 03.12.2015 14:00

GAZETECİ IŞIKSAL`A BÜYÜK ONUR

Facebook Twitter Linked-in

 

GAZETECİ IŞIKSAL`A BÜYÜK ONUR

Posta Gazetesi Trakya sayfalarını hazırlayan Aktif Haber ve Reklam Ajansı ile Olay Aktif Gazetesi kurucusu Gazeteci Necmi Işıksal`a büyük onur! Türk Böbrek Vakfı’nın Çorlu Divan Otel’de düzenlediği gecede böbrek sağlığı ve vakıf çalışmalarına gösterdiği ilgiden ötürü Işıksal’a plaket takdim edildi.

Böbrek sağlığı ve diyaliz hastalarının daha iyi yaşayabilmeleri adına çalışmalar yapan Türk Böbrek Vakfı, Çorlu Divan Otel’de düzenlenen yemekli basın toplantısında, kendilerine destek veren gazetecilere plaket verdi. Işıksal da vakfın çalışmaları ve böbrek sağlığına yönelik haberleri ile teşekkür plaketi verilerek ödüllendirildi.

VAKFIN FAALİYETLERİ ANLATILDI

Toplantıda vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, böbrek sağlığının korunması için tuz ve şeker kullanımının azaltılması gerektiğine dikkat çekildi. Bu konudaki farkındalığı arttırmak için vakfın birçok çalışma gerçekleştirdiği ifade edilirken, bu çalışmaların halka duyurulması ve gerekli bilincin oluşmasında basının çok önemli rolü olduğu vurgulandı.

IŞIKSAL: SORUMLU YAYINLARIMIZ SÜRECEK

Gecede vakfa katkılarından ötürü Gazeteci Işıksal da bir teşekkür plaketi aldı. Işıksal, sosyal sorumluluk anlamında bir gazeteci olarak her zaman göreve hazır olduğunu belirterek, “Biz gazetecilerin en önemli sorumluluğu doğru haberleri halkımıza ulaştırmaktır. Ama bizlerin bir diğer önemli vazifesi de insan sağlığına, toplum yararına yönelik çalışmaların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamaktır. Bu anlayışla görev yaptığım gazetelerde ve diğer medya organlarında bu konulara sıklıkla yer vermeye gayret gösteriyorum. Bunun karşılığında Türk Böbrek Vakfı’ndan aldığımız bu plaket gibi çalışmalarımızın takdir edildiğini gösteren teşekkür maiyetindeki semboller, bizim en büyük ödülümüz oluyor. Başarılı bir ekiple çalışıyorum. Bu plaketi çalışma arkadaşlarım adına da aldım. Biz sorumluluk bilinciyle yayınlarımıza devam edeceğiz,” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —