Tarih: 24.12.2019 17:32

Furtun: “Marmaraereğlisinde şoförler odası mutlaka kurulmalıdır”

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ´ın Marmaraereğlisi ilçesinde kara lojistik firması olan işadamı Ertan Furtun, ilçelerinde şoförler odasının açılması veya bir irtibat ofisinin acilen açılması gerektiğini belirtti.

Lojistik şirketinde tırları olan Furtun, Marmaraereğlisi ilçesinde 26 bin nüfusun olduğunu, ancak yaz aylarında yazlıkçı tabir edilen vatandaşlarında gelmesiyle nüfusun 300 bin olduğunu belirtti.

Furtun; “Binlerce arabanın kayıtlı olduğu Marmaraereğlisi´nde devir gören araçların plakaları, EK-1 formu, kayıp veya eski plaka yenilemesi v.s. gibi işlemler için 25 km uzaklıktaki Çorlu ilçesine gidiyoruz. Masrafların artması yanında, kaybolan zaman konusunda da büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bir plaka çıkarmak için yarım günümüz ziyan oluyor. İlçemizde bir Şoförler odasının veya bir irtibat bürosunun kurulması çok mu zor ki biz bu çileyi çekmek zorunda kalıyoruz? Bölge milletvekillerimizden yeni bir odanın kurulması veya bir irtibat noktasının açılmasını acilen istiyoruz” açıklamasında bulunarak yetkilileri Şoförler Odası kurmaya davet etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —