Tarih: 27.02.2015 11:00

EYÜP KANAR: “SİYASET İNSANA HİZMET MERKEZLİDİR”

Facebook Twitter Linked-in

EYÜP KANAR: “SİYASET İNSANA HİZMET MERKEZLİDİR”

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için aday adaylığını açıklayan Eyüp kanar,  bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istediğini ve siyasetin insana hizmet merkezli yapılması gerektiğini söyledi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için aday adaylığını açıklayan Eyüp kanar,  bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istediğini ve siyasetin insana hizmet merkezli yapılması gerektiğini söyledi. Kanar, insanın en hayırlısının hizmet eden olduğunu belirterek 'Siyasetin insana hizmet merkezli olduğuna inanıyorum. Bizler insanların en hayırlısının, insana hizmet eden, faydalı olan olduğunu öğrendik. Bunu kendimize rehber edinerek bu yola çıktık. Allah’ın izniyle bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum. Ben bu yola Ankara’da milletvekili olmak için değil, Tekirdağ’ımıza, insanımıza hizmet etmek için baş koydum,' dedi.

YERELDE SİYASET AYRI TUTULMALI

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Aday Adayı Eyüp Kanar, sorunlar yerelin menfaatlerine göre şekillenmesi gerektiğini belirterek  'Yerelde siyaset genel siyasetten ayrı tutulmalı, Tekirdağ`ın 6 milletvekili bir araya gelebilme kültürünü oluşturmalı, sorunlara birlikte eğilmeli ve çareyi birlikte üretebilme alışkanlığını elde etmeliyiz. Yerelde siyaset yerelin menfaatlerine göre şekillenmeli, ortak hedef, ortak akıl üretemediğimiz takdirde Tekirdağ istenilen başarıyı yakalamakta zorlanacaktır. Olurda vekil olmayı Allah bizlere nasip ederse, benim enerjim bu yönde olacak. Vekil arkadaşlarımla birlikte Tekirdağ için el ele neler yapabiliriz bunları tartışacağız.' dedi

TEŞKİLAT ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Tekirdağ Milletvekilliğine Ak Parti’den aday adayı olan Eyüp Kanar, AK Parti Saray İlçe teşkilatını ziyaret etti. Kanar, İlçe Başkanı Özkan Yaman ve parti yönetimi tarafından samimi bir şekilde karşılandı.  Özkan ve Kanar, aday adaylığı konusunda görüş alış verişinde bulundular.

AK Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, çıktığı bu hayırlı yolda Eyüp Kanar’a başarılar dilerken, 'Elimizden gelen desteği yapacağız,” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —