Tarih: 21.05.2015 10:50

ESNAF METİN AKGÜN’ÜN ARKASINDA

Facebook Twitter Linked-in

ESNAF METİN AKGÜN’ÜN ARKASINDA

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün, Çorlu’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürdü. Akgün, çalışmaları sırasında esnafların sorunlarını dinledi, Ak Parti’nin Yeni Türkiye vizyonu hakkında bilgi verdi.

Metin Akgün dur durak bilmiyor. Ak Parti’den Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Metin Akgün, aday gösterildiği 7 Nisan tarihinden bu yana Tekirdağ’ın her karışını dolaşarak Ak Parti’nin Yeni Türkiye Vizyonu’nu vatandaşlarla paylaşıyor. Son olarak kendi seçim bölgesi olan ve büyük destek gördüğü Çorlu’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akgün, esnafın ve sokaktaki vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

“TEKİRDAĞ’DA İKTİDARIZ”

Akgün, esnafla sohbetlerinde Ak Parti hükümetinin Tekirdağ’a yaptığı dev yatırımlardan söz ederek bu yatırımların artarak devam etmesi için destek istedi. Esnafların sorunlarıyla yakından ilgilenen Akgün, Çorlu’nun sorunlarını bizzat yaşayan biri olarak milletvekili seçilmesi durumunda bu sorunların çözülmesi için gece gündüz çalışacağını ifade etti.

Akgün, “O koltuk bir sonuç değil başlangıç olacak. Ankara’ya gittiğimiz zaman 4 yıl boyunca tatil, bayram demeden çalışacak ve Çorlu başta olmak üzere Tekirdağ’ın tüm sorunlarına derman olacak çalışmalara imza atacağız. Esnafımızı koruyacak önlemleri arttıracak, gerekli finansmanı sağlayacağız. Önümüzdeki 4 yıl Ak Parti iktidarıyla Trakya’nın ve Tekirdağ’ın şahlandığı bir dönem olacak inşallah,” diye konuştu.

MİRAÇ KANDİLİ’Nİ KUTLADI

Geçtiğimiz Cuma günü Miraç Kandili olduğu için bir mesaj yayınlayan Akgün, tüm Müslüman aleminin kandilini kutladı. Akgün, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Miraç kandili manevi duygularımızın doruğa çıktığı, birlik ve beraberliğimizin, aramızdaki sevgi ve kardeşliğin pekiştiği, müstesna gecelerden birisidir. Bu müstesna gecenin iyi değerlendirmesi dileğiyle tüm Tekirdağlı hemşerilerimin ve İslam aleminin miraç kandilini kutluyor, bu gecenin bütün insanlığa huzur getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor selam ve saygılar sunuyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —