Tarih: 06.04.2016 12:23

“ESNAFIMIZI VE ŞEHRİMİZİ İLERİ GÖTÜRECEK HER PROJENİN ARKASINDAYIZ”

Facebook Twitter Linked-in

“ESNAFIMIZI VE ŞEHRİMİZİ İLERİ GÖTÜRECEK HER PROJENİN ARKASINDAYIZ”

Süleymanpaşa’nın lokantacıları Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’la bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Lokantacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi esnafın sorunlarını anlattı ve esnafa yönelik her projeye destek vereceklerini ifade etti.

Kumbağ Deniz Kızı Cafe’de gerçekleştirilen buluşmaya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi ve Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren işletme sahibi esnaflar katıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın ardından konuşan Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tekirdağ Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi; “Bugün esnaf arkadaşlarımız, sorun ve isteklerini başkanımıza iletme fırsatı buldu. Sorun yaşadığımız noktalarda önemli aşamalar kaydettik. Tekirdağ Lokantacılar ve Pastacılar Odası olarak esnafımızı ve şehrimizi ileri götürecek her projenin arkasındayız. Yeter ki şehrimizde hizmetler artsın, esnafımızın ve halkımızın yüzü gülsün.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —