Tarih: 15.02.2024 13:38

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ’da uzun yıllardır madencilik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Ergün Bakırhan Ata toprakları olan Giresun’un Çamoluk ilçesinden Akpartinin Belediye Başkan Adayı oldu.

Çamoluk ilçesi 10 bin civarında nüfusa sahip olup MHP’li belediye başkanı tarafından yönetiliyor.

Ergün Bakırhan’nın tam bir AKPARTİ sevdalısı olup gençlik yıllarında yaşadığı Kasımpaşa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın arkadaş olduğu biliniyor.

Bakırhan “GERÇEK BELEDİYECİLİK” sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarında başarılı bir kampanya yürütüyor.

TRAKYANIN MADENCİLİK SEKTÖRÜNDE ERGÜN BAKIRHAN EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİ KONUMUNDA

Aile şirketi olan Bakırhan Madencilik firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ergün Bakırhan Malkara’nın Evrenbey kırsal mahallesinde ve Uzunköprü ilçe sınırlarında kömür işletmeleri bulunuyor.

Ergün Bakırhan şirket yetkisini oğlu Oktay Bakırhan’a devrederek memleketi Çamoluk ilçesine gidip seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde başlattı.

Bakırhan aile şirketi kömür madenciliği şirketlerinde ki 300 kişilik istihdamına şimdi de GES ve RES alanlarında elektrik enerji tesislerini kurmak için kolları sıvadı.

Ailenin elektrik enerji tesislerine de 100 milyonlarca dolarlık yatırım yapma hazırlığında olduğu biliniyor.

AİLE ALTIN MADENCİLİĞİ İÇİN DE KOLLARI SIVADI

Madencilik ve enerji şirketleri dışında Giresun’da altın madenciliği alanında da yatırımlarını başlatan Bakırhan ailesi çok yakında bu alanda da faaliyetlerini sürdüreceği ifade ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —