Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel

‘Sadece Bugünümüz İçin Değil, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz´

GÜNDEM 25.04.2017 12:04:08 0
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel

Ergeneyi daha iyi yarınlara taşımak, vatandaşın yaşam kalitesini ve mutluluğunu artıran birlik ve beraberliği güçlendiren hizmetlerle, yarınların umudu Ergene için çalışmalarını yoğun tempo sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı,  halkın memnuniyetini sağlamak adına hizmet yolcuğuna devam ediyor.

İlçenin çehresini değiştirecek modern bir yapının mimarını oluşturacak düzenlemelerden biri olan Yulaflı Mahallesi Meydan Projesinin çalışmalarını tamamlayan Ergene Belediye Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydanını açılışını geniş çaplı törenle gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Tören programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘İlçemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Ergene´nin modern bir yapı içerisinde tören alanıyla misafirlerine ve vatandaşlara hizmet vermesini sağlamak adına çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Uygulama projesi kapsamında Yulaflı Meydan alanı incelendiğinde yapısal zemin, yeşil parterler, Atatürk heykeli ve iki adet direkli Türk Bayrağından oluşmaktadır.  200 kişiye kadar katılımcı kapasitesinin yer aldığı tören alanı olarak da kullanabilecek geniş bir alan üzerinde kurulumu gerçekleştirilmesi hedeflenmişti. Hizmetin gitmeyeceği hiçbir mahalle kalmayacak anlayışıyla, Yulaflı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydan Projesinin halkımızın hizmetine açmaktan mutluluk duyuyorum.

Mutlu İnsanların yaşadığı Ergene´ hayaliyle yola çıktım, İnsan hayatına katkıda bulunacak bir ilçe oluşturmak idealiyle sosyal belediyecilik anlayışını ön plana  çıkararak her daim vatandaşın yanında olan bir belediye başkanı  görevini üstlendim ve bu anlayışla Ergene Belediye Başkanlığı görevini sürdürmeye gönül verdim.

Faaliyetlerimizi bu sene ve önümüzdeki senelerdeki misyon ve vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştirilerek, halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir kent oluşturana dek yılmadan hızla devam edecektir. Ergeneliler hizmetin en iyisini, en kalitelisini hak ediyor. Ergene halkının bize duyduğu güvene layık olabilme adına tüm bilgi birikimimizi, çalışma azmimizi ve mesaimizi Ergene için seferber etmiş durumdayız. İlk işimizi Yulaflı Mahallemizde kilit parke çalışmalarıyla başlattık bugünde bu çalışmalarımızı hizmet planlarımız doğrultusunda sürdürüyoruz. Yarınlarımız için geleceğimiz için güzel hizmetler sunmak adına çalışmalarımız her mahallemizde devam edecektir´ dedi.

ERGENE´NİN 3 KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konuşmaların ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydanının açılışının gerçekleştirildiği tören alanında Ergene Belediyesi´nin 3. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla pasta kesim töreni  gerçekleştirildi. Belediye personelinin de yer aldığı programda pasta kesimini gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim  Yüksel ‘‘Bizler siyaseti halkımız için yöredeki insanlarımız için yaptık. Personelimizin de bu insanlar için güler yüzlü belediyecilik anlayışını sergileyerek çalışmalarını sürdürmeleri gerekmektedir. Takım ve ekibimizle birlikte başarının devamlılığını sağlayacağız. Emeklerimiz ve mücadelelerimiz bu alanda devam edecektir. Başarıyla sonuçlanan bu zaferin oluşumunda bizimle birlikte emek verip mücadele eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum´ ifadelerine yer verdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydanının açılışı ve Ergene´nin Kuruluşunun 3. Yıldönümü Kutlama programı katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

ERGENE BELEDİYESİNİN YATIRIMLARI ARASINDA YER ALAN SAĞLIK MAHALLESİ KAPALI PAZAR YERİ VE BELEDİYE BİNASI TAHSİSİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR MU?

Ergene Belediye Meclis Üyesi Selçuk Gündoğan Nisan ayı olağan meclis toplantısında, Ergene Belediyesi yatırımları arasında olan ama uzun süredir yer tahsisi için onay bekleyen, Kapalı Pazar yerinin AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün´ün yerin tahsisi konusunda vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerde aldıkları kararla Referandum sonrası imzaya çıkacağını ve Pazar yerinin tahsisini gerçekleştireceğini belirtti.

Ergene Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı sonrası açıklama yapan Ak Parti  Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Selçuk Gündoğan “Yaptığımız saha çalışmaları sonrası AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün´ün Referandum süreci biter bitmez kapalı Pazar yeri tahsisi konusunu çözerek imzalatarak kendisi size ve Ergene halkına bu müjdeyi verecektir.” dedi 

ERGENE VELİMEŞESPOR´U TEBRİK EDİYORUZ

Ergene Velimeşesporu´da Bölgesel Amatör ligde gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etmeyi unutmayan Meclis Üyesi Selçuk Gündoğan “Her zaman Ergene Velimeşespor´un yanındayız bizlere ve ilçemize Şampiyonluk gururunu yaşadıkları için ve  bu sene göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz” dedi

 BELEDİYE BİNASI YER TAHSİSİ NE OLACAK?

AK Parti Ergene Belediye Meclis üyesi Selçuk Gündoğan´ın açıklaması sonrası Pazar yeri tahsisi için atılan bu adım için teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel aynı hassasiyetin Belediye Binası yerinin tahsisi konusunda da gösterilmesini istedi.

Ergene belediye Başkanı Rasim Yüksel “Sayın Meclis üyemiz Selçuk Gündoğan´ın vermiş olduğu müjdeden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı hassasiyeti Belediye binası konusunda da göstermenizi arzu ediyoruz. Takas konusu biran önce çözülürse bölgemiz en kalabalık mahallerinin yaşadığı yer biliyorsunuz Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesi burada farklı şeyleri sorun göstermek kimseye yarar getirmez. Orada istenilen bir spor alanı var bu Yeşiltepe de değil de Sağlık Mahallesinde de olabilir sonuçta Ergene bir bütün her yer Ergene örneğin Marmaracık bulanan Ergene sahasını herkes kullanıyor sonuçta “dedi

BİR İKİ AY İÇERİSİNDE O DA ÇÖZÜLÜR

Ergene belediye Başkanı Rasim Yüksel´in bu sözleri üzerine AK Parti Ergene Belediye Meclis üyesi Grup başkanı Selçuk Gündoğan bu sorunun da bir iki aya kadar çözüleceğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanımızla bir araya geldiğimizde sizinle beraberdik sizler Belediye binası konusundaki sorunu dile getirdiniz Sayın Bakanımız da bu konun çözüleceğini belirtmişti bu sorun sanıyorum ki bir iki aya kadar çözülür ”dedi

BAŞKAN YÜKSEL “YOLLAR YAZIN TOZSUZ, KIŞIN ÇAMURSUZ OLACAK.”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada, Ergene ilçesinin önemli mahallelerinden biri olan Sağlık mahallesinde sürdürülen alt yapı çalışmalarının tamamlanması, ardından ,Sağlık Mahallesi Edirne 2. ve 3. Sokakta yol yapımı  çalışmalarının başlandığı ve çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü üst yapı ile ilgili sıkıntıları bu yaz vatandaşların gündeminden düşmüş olacağını belirtti.

YOLLAR YAZIN TOZSUZ, KIŞIN ÇAMURSUZ OLACAK

Başkan Yüksel “2017 yılının bahar ayları ile birlikte çalışmalarımız hızlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından alt yapı çalışmalarımız Sağlık Mahallesine sona erdi, Yeşiltepe Mahallemizde ise sona gelindi. Bizde Ergene Belediyesi olarak üst yapıda çalışmalar başldık. Bu da bizleri mutlu ediyor. Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe halkının arzu ettiği gibi yollar yazın tozsuz, kışın çamursuz olacak. Şu anda Sağlık Mahallesi Edirne 3.sokakta asfaltlama çalışmaları başladı. Çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması ve bütün yollarını bu yaz yapmak için gayret gösteriyoruz.”dedi

BAŞKAN YÜKSEL VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Çalışmaları inceleme sırasında Mahalle sakinlerinin görüşlerini ve sorunlarını dinleyen ve vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Rasim Yüksel 'Biz burada daha önce gerekli incelemeleri yaparak eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit ettik. Bu sokakta başta olmak üzere, bu mahallenin her noktasında geniş kapsamlı yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışması yapacağız. Sorunların farkındayız ve çözümü için gerekli ön çalışmayı yaptık. Talepleriniz de göz önüne alınarak, burada ne yapılması gerekiyorsa o çalışmayı yapacağız' dedi.

Ergene Belediye Başkanı ile sohbet eden vatandaşlar  “Allah Razı olsun. Yollarımız çok güzel oluyor.” diye sevinçlerini dile getirdi.

 

/resimler/2017-4/25/1304020880883.jpg

 

/resimler/2017-4/25/1304201193716.jpg


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16