Tarih: 12.01.2016 21:03

EREĞLİ’YE 2016 YILININ İLK DEV PROJESİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde kurulacak ve 1500 öğrencinin eğitim göreceği Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu projesinin imzaları atılarak,projenin startı verildi.  
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in makamında gerçekleştirilen imza töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve diğer yetkililer katıldı. İmzalanan protokolle, Marmara Ereğlisi ilçesinde Namık Kemal Üniversitesi ile Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından ortaklaşa Meslek Yüksek Okulu binası yapılması kararlaştırıldı.  
1.500 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ YÜKSEKOKUL
Meslek Yüksek Okulu Projesi  38.196 m2 alanda 5 katlı olmak üzere  toplam inşaat alanı 4200 m2`dir. Ayrıca Meslek Yüksek okulu Binası 1500 öğrenciye eğitim verecek  kapasite de olacaktır. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan proje ile ilgili açıklamasında:
'Meslek Yüksek Okulu Projesi için yapılan bu protokol ilçemiz Marmaraereğlisi  için çok büyük önem taşımaktadır. Marmaraereğlisi Belediyesi  olarak ilçemizdeki eğitim kalitesini arttırmak   için  öncülük etmekten gurur duyuyoruz.İlçemize ve vatandaşlarımıza   hayırlı uğurlu olsun.2016 yılında da halkımız için dev projeler yapmaya ve faaliyete geçirmeye devam edeceğiz.' ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —