Tarih: 16.05.2015 12:08

EREĞLİ YAZA HAZIRLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

EREĞLİ YAZA HAZIRLANIYOR

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Mevcut yeşil alanlarda çalışmalar yapan ekipler vatandaşlardan da büyük takdir topluyorlar. Öte yandan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, belediyede çalışan anne ve anne adaylarına sürpriz yaparak günlerini kutladı. Başkan en cefakar anne ile 1,5 ay sonra anne olacak anne adayına birer çiçek verdi.

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz sezonu için yaptığı çalışmalar kapsamında öncelikli olarak yeşil alanlardaki bakım ve çiçek ekimlerini gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyan`ın `Daha Yeşil Bir Ereğli` sloganından yola çıkan ekipler tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda öncelikli olarak yeşil alanlardaki iyileştirmeleri yaparak çiçek ekimlerini gerçekleştiriyor. Çalışmaları gören vatandaşlar ise Belediye Başkan İbrahim Uyan`a teşekkürlerini ilettiler.

/resimler/2015-5/16/121044412.jpg

UYAN’DAN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, belediyede çalışan anne ve anne adaylarına sürpriz yaparak günlerini kutladı. Başkan en cefakar anne ile 1,5 ay sonra anne olacak anne adayına birer çiçek verdi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, belediye personeli anne ve anne adaylarına sürpriz yaptı. Makam odasında anne ve anne adaylarını ağırlayan Başkan Uyan kendileri ile bir süre sohbet etti. Anneliğin çok yüce bir değer olduğuna dikkat çeken Başkan Uyan, 'Allah kimseyi anne ve babasız bırakmasın. Öncelikle tek temennim budur. Özellikle annelik çok kutsal bir olgudur. Bu yüce değer kadınlarımıza özel bir durumdur. Çocukların da her şeyden önce annelerini üzmemelerini ve onların söylediği şekilde hareket etmeleri gerektiğinin bilinmesini isterim. Topluma faydalı olabiliyorsak bu annelerimiz sayesindedir' dedi.

Yaklaşın bir saat boyunca anne ve anne adayları ile keyifli bir sohbet yapan Başkan İbrahim Uyan, 'Toplumumuzda hem anne olmak, hem de çalışmak çok önemli bir görev. Özellikle çalışarak çocuklarının da bakımlarını yapan ve onların büyümesinde önemli katkıda bulunan anneler daha da yücedir. Sizleri kutluyorum' diye konuştu.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, en cefakar anne Hatice Ergene ile 1,5 ay sonra anne olacak anne adayı Hilal İşcan`a birer çiçek vererek günlerini kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —