Tarih: 14.07.2020 07:11

Engin Oto´nun ünü Trakya´yı aştı

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ merkezde açtığı oto servis ve BOSCH yedek parça işletmesiyle yeni nesil lüks araçları tamir eden Engin Taşdan, tüm Trakya´dan müşterilerini ağırlarken son yıllarda İstanbuldan bile müşteri kabul etmeye başladı.

Bilindiği gibi son yıllarda çıkan yeni nesil lüks araçları tamir etmek çok zorlaştı.

Engin Taşdan, genç yaşına rağmen kurduğu elektronik ve bilgisayar alt yapılı işletmesinde tecrübeli usta ve kalfalarla hizmet sunarak büyük bir avantaj sağlamayı bildi.

Trakya´da birçok usta gezip aracının arızasını gideremeyen araç sahipleri en sonunda ünü tüm bölgeye yayılmış olan Engin ustaya geliyor.

Sürekli full dolulukta çalışan ENGİN OTO firmasına randevu almadan gidilsede aracınıza tamir onarım için en uygun gün tespit edilip size uygun program yapılıyor.

İşletmesine sürekli bakım/onarım ve servis hizmeti için gelen sadık müşterilerine özen gösteren Engin Taşdan onlara öncelik vermeyide ihmal etmiyor.

ENGİN DAŞTAN´DAN FİRMASI VE KENDİSİ HAKKINDA BİLGİLER ALDIK

Engin Oto servisin işletme sahibi Engin Taşdan ile sizler için bir röportaj yaptık.

Yaptığımız röportajda Taşdan kendisini ve firmasını kısaca şöyle anlattı;

“1987 yılında çıraklıkla başladığımız çalışma hayatımıza 2001 yılında Engin Oto ismiyle ilk adımlarımızı atmaya başladık.

Başarının ayrıntılarda gizli olduğuna inanıyoruz. Her detayı inceliyor, küçük de olsa hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmıyoruz.

İşimizin vazgeçilmez bir parçası olan teknolojiyi yakından takip ediyor, makine ve teçhizatlarımızı sürekli yeniliyor, ekibimizi bilgilendiriyoruz, arıza tespit cihazımızla hizmet veriyoruz.

Yedek parça ürünlerinde markalı ürünleri tercih ediyoruz.

Kusursuz hizmet ancak bu işe gönül vermiş, mutlu bir ekiple mümkün olur. Felsefemize inanan takım arkadaşları seçiyor, onların mutluluğu için çalışıyoruz.

Markası ve modeli ne olursa olsun binek ve hafif ticari otomobillerin her türlü bakımı ve onarımında müşterilerimize süratli ve eksiksiz hizmet sunuyoruz.

Sunduğumuz benzersiz hizmetlere yenilerini ekleyerek, sektöre yön veren, öncü firmalardan bir tanesi olmak en büyük hedefimizdi bunuda başardık.

Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en büyük ödüldür, onları memnun edip güvenlerini kazanmayı herşeyin üzerinde tutuyoruz.

Müşterilerimizin vaktinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımızı buna göre planlıyor, gerçekleştiriyor ve bu doğrultuda yeni hizmetler geliştiriyoruz” dedi

Tam bir Tekirdağ sevdalısı olan Engin Ustanın telefon numarası bile yaşadığı şehre olan bağlılığını ve sevgisini gösteriyor.

7/24 arayabileceğiniz teli: 0532 623 59 59

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —