Tarih: 20.02.2019 13:36

EN GÜZEL ŞARKILAR SEVENLER İÇİN GELDİ “YERYÜZÜ ‘AŞKIN YÜZÜ´ OLANA KADAR”

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri´nde ünlü sanatçılar Bora Duran ve Yeni Türkü Edirnelilere muhteşem bir akşam yaşattı.
Saraçlar Caddesi´nde gerçekleştirilen konser Bora Duran´ın sahne almasıyla başladı. Ünlü sanatçı Bora Duran en güzel şarkılarını sevenler için seslendirdi. Konseri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Eşi Esra Gürkan ile birlikte dinledi.

Bora Duran´ın şarkılarına eşiyle birlikte eşlik eden Başkan Gürkan, daha sonra yine Eşi Gürkan ile birlikte Bora Duran´a çiçek takdim etti.

Gürkan´ın ‘Bizim aşk mücadelemiz ne zamana kadar nevam edecek?´ sorusuna Edirneliler, ‘Mezara kadar´ diye cevap verdi. Bunun üzerine Başkan Gürkan, “Bizim aşk mücadelemiz yeryüzü ‘aşkın yüzü´ olana kadar devam edecek. Sevgililer Günü kutlu olsun ” dedi.

Bora Duran´a muhteşem konseri için teşekkür eden Gürkan, “Böylesine önemli bir günde, sevgi gününde Edirne´de olması bizim için çok anlamlıydı. Bora gibi Cumhuriyet´in sanatçılarıyla, Atatürk´ün evlatlarıyla gurur duyuyoruz. İyi ki varlar. Bir ülkeye bir şehre; evet yollar, peyzaj, mimari gereklidir, ama sanat ve kültür olmadan bir ülke gelecek yıllara taşınmaz. O yüzden ‘hep sanat, kültür´ dedik, demeye devam edeceğiz. Sevgililer Günü´nüz kutlu olsun Edirne. Seni Seviyorum” dedi.

Bora Duran´da Başkan Gürkan´a kendisini Edirneliler ile buluşturduğu için teşekkür ederek, “Bizi sanat kurtaracak, sanat. Aşkla, sevgiyle; sanatın değerini bilen herkesle beraber yan yana yürümek dileğiyle; yürüyoruz da zaten” dedi.

Daha sonra sahneye ünlü grup Yeni Türkü çıktı. Yeni Türkü´nün solisti Derya Köroğlu konserine ‘Sevgili Günü´nde herkesi sevgiyle selamlıyoruz. Merhaba Edirne´ diyerek başladı. Yeni Türkü, birbirinden güzel şarkılarını Edirneliler için seslendirdi.

Başkan Gürkan, Edirnelilere muhteşem bir gece yaşatan Yeni Türkü´ye eşi Esra Gürkan ile birlikte çiçek takdim ederek, “İlk gençlik yıllarımda bir grup çıktı, Yeni Türkü. Bir solisti var; müthiş, yakışıklı, genç, dinamik. Ben yaşlandım, o hala genç hala dinamik. Sevgililer Günü´nüz kutlu olsun Edirne” dedi.

Konser Yeni Türkü´nün birbirinden güzel şarkılarının ardından son buldu.

 /resimler/2019-2/20/1337485639562.jpg/resimler/2019-2/20/1338009077355.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —