Tarih: 12.11.2019 14:48

Emniyet güçlerinin FETÖ/PDY ve uyuşturucu ile savaşı devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde polis sorumluluk bölgelerinde geçtiğimiz hafta gerçekleşecek olaylar ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi.

FETÖ İLE MÜCADELE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmekte olduğu ‘FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma´ soruşturma dosyası kapsamında Tekirdağ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´ne yapılan ihbarı değerlendiren ekipler; P.E. ve M.S. isimli şahısların şüpheli sıfatıyla ifadesi aldı.

Yapılan inceleme sonrası M.S. savcılık talimatı ile P.E. ise sevk edildiği adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.

Öte yandan yapılan açıklamada ülkemizin istikbali ve vatandaşlarımızın huzuru için çalışmalara aralıksız devam edildiği belirtildi.

UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Süleymanpaşa ve Malkara ilçelerinde eş zamanlı yaptıkları operasyon ile uyuşturucu tacirlerine darbe vurdu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satıcılarının yakalanmasına yönelik yapmış olduğu operasyonlar kapsamında 19 adet uyuşturucu nitelikli hap ve 10 fişek halinde 6,5 gram Kubar Esrar (Skunk) maddesini ele geçirdi.

Operasyon kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen, H.K., S.Ö.-A.K. ve O.T. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

  

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —