Tarih: 09.03.2015 13:59

EKE: YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı R. Tahir Eke, Yeni Türkiye’yi inşa edecek kadronun içinde yer almak istediğini söyledi:

EKE: YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı R. Tahir Eke seçim çalışmalarını sürdürüyor. Görev verilip seçilmesi halinde Yeni Türkiye’nin inşasında bir duvar ustası edasıyla çalışacağını söyleyen Eke “Eski Türkiye’nin son kalesi olan darbe Anayasası’nı toptan değiştirebilecek sayıda ve nitelikte vekili meclise göndermemiz lazım. Partimin vizyonuna, misyonuna, hassasiyetlerine uygun olarak hareket edeceğime inandığımdan, milletvekili aday adayı olarak bu yola çıktık,” dedi.

7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı R.Tahir Eke, yeni Türkiye için yola çıktıklarını söyledi.

“AK PARTİ TARİH YAZDI”

AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılan hizmetlerden daha fazla hizmet yaptığını söyleyen Eke “Cumhuriyet’in 10.Yıl Marşını 1933 yılında Gazi Mustafa Kemal’e yazmışlardır. Cumhuriyetin 100. Yıl Marşı 2023 yılında AK Parti’ye nasip olacak inşallah. Çünkü bu yurdu yeniden demir ağlarla biz ördük, biz. Enflasyonu düşürdük, faizi tek haneye indirdik. Dışarıya ödeyeceğimiz 650 milyar dolar faizi hizmet olarak yurdumuza geri döndürdük,” dedi.

“YAPILACAK BAZI ÇALIŞMALAR KALDI”

Eke, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında eski Türkiye’nin işlevsiz hale getirildiğini ancak hala yapılması gereken bazı çalışmaların olduğunu ifade ederek, “Hala eski Türkiye’den kurtulabilmiş değiliz. Halen 12 Eylül darbe döneminden kalma kurumlarla yönetiliyoruz. Önümüzdeki 8 yılda yeni Türkiye’yi özgürlükçü, modern kurumlarıyla inşa etmemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“SİYASET PEYGAMBER MESLEĞİ”

Milletvekili aday adaylığını resmen duyuran Tahir Eke, Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelerek kendini tanıtan Tahir Eke, siyaseti peygamber mesleği olarak gördüğünü söyledi. Eke, “Siyasette hareket edenlerin her zaman dikkatli olması gerekiyor. Siyaset benim için her zaman önemli oldu. Siyaset 2 şey için yapılır. Bunlardan biri yakın hedef diğeri de yüksek ideallerdir. Ben de uzun yıllardır bu davanın içindeyim. Sorumluluğum neticesinde insanlara faydalı olabilmek için aday adayı oldum,” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ BİR SEÇİM”

Haziran ayında gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimlerin önemine değinen R.Tahir Eke şunları söyledi: “Eski Türkiye’nin son kalesi olan darbe Anayasası’nı toptan değiştirebilecek sayıda ve nitelikte vekili meclise göndermemiz lazım. Partimin vizyonuna, misyonuna, hassasiyetlerine uygun olarak hareket edeceğime inandığımdan, AK Parti’de daha üst düzey sorumluluk almak üzere 25.Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayı olarak bu yola çıktık. Parti tarafından görev verilmesi halinde yeterli oyu alacağıma inanıyorum. Yeni Türkiye’nin ihyası ve inşası hareketinde bir duvar ustası gibi çalışacağım,” dedi.

R. TAHİR EKE KİMDİR?

Konya Doğanhisar doğumlu olan R. Tahir Eke, 1992-1996 yılları arasında Polis Akademisi’nde lisans eğitimini tamamladı. 1996-2003 yılları arasında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde Birim Amiri olarak görev yaptı. 2003 yılında Başkomiser rütbesinde iken kendi isteği ile Emniyet Teşkilatı’ndan ayrıldı.

2004-2006 yılları arasında Ak Parti Kapaklı Belde Teşkilatı Başkanlığı, 2013-2014’te Ak Parti Kapaklı İlçe Seçim İşleri Başkanlığı, 2014’ten itibaren de Ak Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çorlu Teşkilatı Sorumlusu olarak görev aldı. Eke, halen Best Grup firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmakta olup, Ak Parti 25. Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayı oldu. İyi derecede İngilizce bilen Eke, evli ve 3 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —