Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

EDİRNE’DE SUAT POLAT RÜZGARI

Edirne’de Suat Polat rüzgarı esiyor. Önümüzdeki günlerde Edirne Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa ederek aday adaylığını resmen açıklaması beklenen Polat, çalışmalarına çok hızlı bir şekilde devam ediyor.

POLİTİKA 30.01.2015 12:49:32 0
EDİRNE’DE SUAT POLAT RÜZGARI

EDİRNE’DE SUAT POLAT RÜZGARI

Edirne’de Suat Polat rüzgarı esiyor. Önümüzdeki günlerde Edirne Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa ederek aday adaylığını resmen açıklaması beklenen Polat, çalışmalarına çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Edirne’de faaliyet gösteren yerel gazeteleri tek tek ziyaret eden Polat, milletvekili olma amacını, hayata geçirmek istediği projeleri tanıtıyor. Polat’ın ziyaret ettiği gazetelerden biri de Edirne Postası oldu. Edirne Postası Yazı İşleri Müdür Yavuz Göktaş’la görüşen Polat’ın açıklamalarını aynen yayınlıyoruz.

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Suat Polat, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçiminde partisinin adayı olmak için sahaya indi. Parti yönetiminin her kademesinde görev alan ve teşkilatın sevdiği, saydığı isimlerden biri olan Suat Polat, milletvekilliği aday adaylığı yarışında ‘ben de varım’ dedi. CHP Edirne Belediye Meclis Üyesi Suat Polat Milletvekili aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, uzun yıllar CHP’de çeşitli kademelerde hizmet verdiğini, görevi süresinde hiçbir beklenti olmadan mücadele ettiğini belirtti. Üye bazında ön seçimle milletvekili adayını belirlemesi beklenen CHP’de bir anda taşları yerinden oynatan Suat Polat, samimi ve içtenlikle yaptığı açıklamalarla, Edirne halkına hizmet etme şansını yakalaması halinde Edirnelilerin taleplerini Ankara’ya taşıyacağını dile getirdi. Polat, farkındalık yaratacak bir milletvekili olacağını da ifade ederek farklı bir çizgide olacağını dile getirdi.

SİYASETE FARKLI BAKIŞ

Polat, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Partinin her kademesinde yöneticilik yaptım. Daha sonra bana Belediye Meclis Üyeliği görevi verildi. Bunu da layığıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Milletvekili aday adaylığı benim iradem dışında gelişti. Basına kamuoyuna yansıdı. 4-5 aydır benim ismim konuşuluyor. Benim için negatif neler konuşuluyor? Öncelikle bunu merak ettim. Sonra baktım ki, kimse hakkımda olumsuz bir söz söylemiyor. Bu beni olumlu etkiledi. Daha sonra insanlar ‘Adın konuşuluyor neden hala duruyorsun?’ dediler. Baskılar gelince ben de irademi kullandım.

Bu ülkede 12 Eylül darbesi oldu. Siyasi partilerde kesintiye uğramalar oldu. Referandumlar sonrasında bazı siyasi partiler devam ettiler. O dönemde Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum. O gün bugündür bu yaşıma kadar Partimden hiçbir beklentim olmadan her kademesinde yöneticilik yaptım. Tek amacım vardı Cumhuriyet Halk Partisinin görüşlerini halka yaymak, insanlara umut olmasını sağlayabilmek, kanaat getirttirip iktidar olmasını sağlamak. Başka asla bir düşüncem söz konusu olmadı. En son partim beni Belediye Meclis üyeliği ile onurlandırdı. Ben de bulunduğum şehre hizmet verme anlamında görevi yerine getirdiğimi düşünüyorum.”

BİREYİN SORUNUYLA İLGİLENECEĞİM

Suat Polat, Edirne’de insanların sorunlarını çözmek için görevin kendisine verilmesini istediğini ifade ederek, “Yaşadığım kentteki insanların isteklerine cevap verme adına, onların işlerini takip edebilme adına, ilgilenmek, çözüme ulaşmak için aday oldum. Her sorunu çözerim demiyorum. Çözemediğim sorunlar da mutlaka olacak, bu noktada geriye dönüşler yapacağım. Sorunun neden çözülmediğini bizzat atlatacağım. Bilgilendirmeyi taahhüt ediyorum” dedi.

SIRA DIŞI OLACAĞIM

Polat, başarının temelinde sıra dışı olmanın yattığını ifade eden Polat, şunları söyledi:

“Herkes sıradan olabiliyor. Benim hedefim sıra dışı olmak. Başarının temelinde sıra dışı olmak vardır. Eğer partimiz örgütümüz bu yetkiyle beni onore ederse sıra dışı bir milletvekilliği yapmak istiyorum. Klişeleşmiş laflarla insanların önüne çıkmayacağım. Farklı bir çizgi oluşturacağım. Tek iddiam bu. Kimseye söz verip de yarı yolda bırakmayacağım.”

Polat, “Bilindiği gibi Milletvekili adayları bazen, hatta çoğu zaman konuşmalarında klişeleşmiş sözleri kullanarak propaganda yapmayı ön planda tutar. Yapamayacak işler de olsa birçok konuda “yapacağım, edeceğim” diye vaatlerde bulunur. Tabii ben de bu amaçla yola çıktığım için vaatlerde bulunacağım. Ancak.  Benim vaatlerim sözde kalmayacak. Yapamayacağım gücümü aşan vaatlerde bulunmak istemem.  İnsanın beynindeki ne ise ağzından çıkanın da o olması gerekir. Gerçekleşmesi mümkün olmayan ve gücümü aşan konularda vereceğim sözler boş vaatlerdir. Milletvekili olursam halkımızın isteklerini her zaman ön planda tutacağım. Halkımızın bana iletilen taleplerini vazgeçilmez bir görev olarak kabulleneceğim. Halkımdan gelecek talepleri her zaman gündemde tutmaya, bu taleplerin gerçekleşmesi için tüm enerjimi harcayacağıma burada söz veriyorum,” ifadelerini kullandı.

DOĞRU, DÜRÜST, ERDEMLİ

Eleştirilere açık olan ve kendisi hakkındaki eleştirilerimizi de güler yüzle dinleyen Suat Polat,

“Ticarette topluma güven veremezseniz 100 metre koşar sonra düşer gidersiniz. Ama dürüst, erdemli ticaret yapıyorsanız, seni yıkmaya çalışırlar, devirmeye çalışırlar, ama asla devrilmezsin daima yürürsün. Siyaset de böyle. Ve ben bu yolda gidiyorum doğru, dürüst ve erdemli. Yalanla, dolanla, yaparım ederimle yürümem. Böyle bir tarzım olmamıştır ve asla olmayacaktır” dedi

SEÇİLMEZSEM DE PARTİME YARDIMA EN BAŞTA BEN KOŞARIM

Polat, “Ön seçim olması halinde, seçilmezlerse çalışma yapmayacaklar” diye konuşuluyor. Bu konuda siz neler söylemek istersiniz?” sorusuna şöyle cevap verdi:

“Siyasi yaşamımda geçmişe baktığınız zaman, ben şu ana kadar bana verilen hiçbir görevi kendim istemedim. Makam ve mevki peşinde koşmadım. Bana ne zaman ihtiyaç olur da gel denirse koşarak gittim. Eğer milletvekili seçilemezsem partime en başta koşma taahhüdü veriyorum. Aksi benim karakterim ve kişiliğimle örtüşmez.

YAPTIĞIM HİZMETLERLE İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

Ben bu güne kadar ticarette çok başarılı oldum. Benim bu başarım Edirne halkı sayesinde olmuştur. Bu başarıyı bana bu ilin vatandaşları sağlamıştır. Daha sonra düşünüyorsunuz ben bu insanlara ne verebilirim? Halkıma nasıl hizmet edebilirim tek düşüncem budur.  Yaptığım hizmetlerle iz bırakmak istiyorum. Eğer dediklerimin arkasında durmazsam lütfen bana hesap sorun. Bireysel hesap istemiyorum, toplumun önünde hesap sorun. Bir yola çıktık. Kişiliğimi, insanlığımı, onurumu, zedelemeyecek her alternatifi deneyeceğim.”


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16