Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Dr. Osman İnan Batı Trakya Gazeteciler Derneği´ni ziyaret etti

Tekirdağ´ın Hayrabolu ilçesi Belediye Başkanı Dr. Osman İnan Batı Trakya Gazeteciler Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Batı Trakya Dernek Başkanı Necmi Işıksal´ın makam odasında, dernek üyeleri ve yönetimi ile buluşan İna

MEDYA 9.03.2020 07:27:44 0
Dr. Osman İnan Batı Trakya Gazeteciler Derneği´ni ziyaret etti

Tekirdağ´ın Hayrabolu ilçesi Belediye Başkanı Dr. Osman İnan Batı Trakya Gazeteciler Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Batı Trakya Dernek Başkanı Necmi Işıksal´ın makam odasında, dernek üyeleri ve yönetimi ile buluşan İnan hediyesini takdim etti. Daha sonrasında ise basın toplantısı gerçekleştirildi ve Hayrabolu´na ait projeler anlatıldı, toplu bir fotoğraf ile ziyarete son verildi.

“SANAYİ ALANINDA YAPILAN YATIRIMLAR ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

Basın toplantısında konuşmacı olan Batı Trakya Dernek Başkanı Necmi Işıksal açılış konuşmasında ; “Değerli meslektaşlarım öncelikle hoş geldiniz. Bugün konuklarımız ile güzel bir program gerçekleştiriyoruz. Benimde Hayrabolu kökenli olmam akabili ile Osman İnan´ı ağırlamaktan aynı zamanda Hayrabolu İlçe Başkanı kardeşimizin de burada olması bizleri onurlandırdı. Meclis üyesi olan Ünlü sanayici, iş adamı Ramazan Kemal Kurt´ta da ziyarete katıldığı için ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Hayrabolu İlçemiz gelişmeye açık çok önemli sanayi ilçelerimizden bir tanesi. Yaklaşık 1 dönümlük arazi sanayi bölgesine açılmıştı. Buranın arsa tahsisi konusunda %100 bölümü dolmuş, %50 bölümü de çalışır hale gelmiştir. Genişleme bölgesi de söz konusuydu. Bunlarla ilgili cevapları birazdan İlçe başkanımızdan alacağız. Yine sanayi destekleyecek Hayrabolu yolu var, bölgenin ana damarlarından biri olan bu proje ile alakalı da Belediye Başkanımızdan bilgiler alacağız. “ dedi.

HAYRABOLU´NA YAPILACAK PROJELERİ ANLATTI

Toplantıda söz alan Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ise ; “ Kıymetli basın mensupları, değerli başkanım, değerli ilçe başkanım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bugün Necmi Işıksal ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti için geldik. Çok sıcak bir şekilde karşılandım kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Hayrabolu´lu olması münasebeti ile bize çok ilgililer. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımızdan başlayarak, Meclis Başkanımız, bölge Milletvekillerimiz gerçekten bize ilgi gösteriyorlar. Projemize katkıları büyük oluyor. Yolumuzun inşaatı son hızıyla devam ediyor. İlk 20 km´si yaz sonuna kadar tamamlanmış olacak. Hızla süreci tamamlamaya çalışıyoruz. Hem sanayici açısından hem de can güvenliği açısından yolun tamamlanması çok önemli bir husus. İnşallah yolumuzun inşaatı da güzel bir şekilde sonlanacak. Hayrabolu ilçemiz tarım ve hayvancılıkla ekonomisi yürüyen bir ilçe. Hayvancılık alanında yıllardır üreticimizin bir beklentisi var. Biliyorsunuz ki hayvan pazarı projemiz var. Bu projenin bütün bürokratik işlemlerini hallettik. Büyükşehir Meclisi İmar´dan da geçirdik. Askı sürecinde şuanda. Mart sonu gibi temeli atacağız inşallah. Bunun dışında Hayrabolu gıda güneş enerji ile ilgili çalışmamız var. Güneş enerjisinden elektrik elde etmek amacıyla Karababa mahallemizde 12 dönümlük alana bir proje geliştirdik. 8 aydır bu proje ile uğraşmaktayız. Bunu da yakın bir zamanda hayata geçireceğiz. Mecliste bulunan arkadaşlarımızın da bu konuda bizlere destek vereceklerinden eminiz. En kısa zamanda hayata geçirip 650 Kw´lık bir enerjiyi elde edeceğiz. Belediyemizin elektrik harcamalarını karşıladığı gibi artan elektriği de sisteme arz edeceğiz. Buradan da belediyemize gelir elde etmiş olacağız. Spor Bakanlığımızın bize verdiği destek ile yüzme havuzu, gençlik merkezi , voleybol ve basketbol oynanabilecek antrenman sahası , yine hali hazırda bulunan futbol sahamızın tribünlerini yenileyeceğiz. Bu bahsettiğimiz yatırımları bir çatı altında toplayarak şehidimizin adını vereceğiz. Bunlarında yakın bir zamanda temelini atacağız inşallah. Sosyal amaçlı olabilmek adına Millet Bahçesi olması ile alakalı çabalarımız devam etmekte. Millet Bahçesi projesi kamulaştırmalar ile birlikte 50 dönümlük araziye olacak. Bununla ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. Şuandaki yaptığımız işler bunlar. “ Dedi.

“SANAYİ ALANINDAKİ GELİŞİM GÖÇÜ ENGELLEYECEK”

Toplantıda söz alan Ak Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven ise; “Kıymetli başkanım, gazeteciler cemiyetinin kıymetli üyeleri ve yönetimi, değerli meclis üyemiz hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hayrabolu´muzun organize sanayi bölgesi özellikle sanayileşme bakımından girişimleri olan bir yerdir. Organize sanayi bölgemiz %55 – 60 civarında ruhsatlandırılmış aktif çalışan fabrikalarımızdan oluşmaktadır. Bununla ilgili büyüme talebimiz var. Organize sanayimizin büyümesi Hayrabolu´muza her anlamda katkı sağlayacaktır. Süleymanpaşa – Hayrabolu yolu bu sene 20 km kadar tamamlanacak. Bu yolunda tamamlanmasıyla organize sanayi bölgemizin genişlemesi göçüde engellemiş olacaktır. Hayrabolu sanayileşmiş ilçelere göç veren bir yerdir. Bu anlamda organize sanayimizin genişlemesi bu göçü de durduracaktır. Şuanda Hayrabolu´na gelen elektrik hattı Babaeski ve Malkara´dan gelmektedir. Buda organize sanayide hassas elektrik ile çalışan makinalarda düşük voltajların veya dalgalı gelen voltajların bu makinalara zarar verdiği söylenmektedir. Bununla alakalı Hayrabolu´nda indirici merkez yapılıyor. İnşallah oda 2021 yılına kadar aktif hale gelecek. Hem Hayrabolu ilçemize hem de organize sanayi bölgemize bu anlamda büyük bir katkı sağlayacak. Evsel marinalarda da biliyorsunuz ki dalgalı akım cihazlara zarar vermektedir. Bu proje tamamlandığında elektrik ile alakalı tüm sorunlar giderilecektir. Tekirdağ´da Çorlu´da ve Hayrabolu´nda Toki yatırımları olacak. Bunun 150 konutluk kısmı Hayrabolu´nda yapılacaktır. Belediyemiz ile beraber bu konuda da ortak çalışma yürütüyoruz. Hayrabolu´muza bu anlamda da inşallah güzel bir yatırım kazandıracağız. 150 konutluk bir yatırım ilçemiz adına çok önem arz eden bir konu. Dar gelirli vatandaşlarımız için bulunulması zor bir fırsat. Hükumet anlamında Hayrabolu´muza yatırımlarımız bu şekilde olacaktır.” Dedi.

Toplantıdan sonra Batı Trakya Gazeteciler Derneğini gezen Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve ekibi dernek başkanından bilgiler aldı. Daha sonra tüm misafirlerle birlikte fotoğraf çektirilerek ziyarete son verildi.

 


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16