Tarih: 27.02.2015 11:09

DALGIÇ DOLUDİZGİN GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

DALGIÇ DOLUDİZGİN GELİYOR

Tekirdağ Eski Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, geçtiğimiz hafta Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde yaptığı milletvekili aday adaylığı başvurusu sonrası çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Saray, Hayrabolu ve Merkez İlçe Süleymanpaşa’da birçok temasta bulunan Dalgıç, gümbür gümbür geliyor.

Tekirdağ Eski Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, geçtiğimiz hafta Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde yaptığı milletvekili aday adaylığı başvurusu sonrası çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Saray ve Hayrabolu’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Dalgıç, Merkez ilçe Süleymanpaşa’da da sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’dan döndüğünden bu yana dur durak bilmeden ziyaretlerine devam eden Dalgıç, hafta boyunca Hayrabolu, Saray ve Süleymanpaşa’da birçok temasta bulundu. Süleymanpaşa’da sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Op. Dr. Adem Dalgıç, nasıl bir milletvekili profili çizeceğini anlattı. Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Dalgıç’a ilgi hiç eksilmedi. Bir vatandaş, “Süleymanpaşa’nın ve diğer ilçelerin sorunlarını çok iyi bilen, aynı zamanda bu şehrin havasını soluyan bir vatandaş olarak bizzat yaşayan Adem Dalgıç, bizi Ankara’da en iyi temsil edecek isimlerin başında geliyor,” şeklinde konuştu.

SARAY VE HAYRABOLU DESTEKLİYOR

Hayrabolu ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’nun konuğu olan Dalgıç, belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler alırken, kendi projelerini de aktardı. Belediye Başkanı Altayoğlu, Dalgıç’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sayın Dalgıç’ın ziyaretinden son derece memnun olduk. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca aday adaylığı sürecinde de başarıları diliyoruz,” diye konuştu.

Hayrabolu’da vatandaşlarla ve esnafla da bir süre sohbet eden Dalgıç, özellikle tarımla uğraşan Tekirdağlıların Ankara’daki sesi olabilmek için bu yola çıktığını ifade ederek, “Yıllardır ihmal edilmiş olan çiftçilerimizin sesini Meclis’te duyurabilmek için aday adayı oldum. Sizin de onayınızla Ankara’ya gidersem farkımı ortaya koyarak Tekirdağ’ı o kürsüde en iyi şekilde temsil edecek ve bu şehrin güzel insanlarının hakkını sonuna kadar arayacağım,” dedi.

Saray’da da önemli ziyaretlerde bulunan Dalgıç, Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın misafiri oldu. Dalgıç’ı uzun yıllardır tanıdığını kaydeden Çoban, milletvekilliği yolunda başarılar dilediği Dalgıç’ı Ankara’da görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Saray CHP İlçe Başkanlığı’nda partililerle fikir alışverişinde bulunan Dalgıç, planlarını ve hedeflerini paylaşarak beklentileri dinledi.

Saray ve Hayrabolu’da halkla, derneklerle ve esnafla yaptığı görüşmelerde büyük bir ilgi ve sıcaklıkla karşılaşan Dalgıç, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

/resimler/2015-2/27/111144033.jpg

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Öte yandan, Dalgıç,  Şubat Cumartesi (bugün) saat 13’te Tekirdağ Deniz Yıldızı Düğün ve Toplantı Salonu’nda partililerin ve Tekirdağ halkının büyük katılım göstermesi beklenen bir toplantıyla CHP’den 25. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını resmen açıklıyor. Aylardan beri süren ziyaretlerle Tekirdağ’ı tabiri yerindeyse karış karış gezen Dalgıç, gittiği her yerde aday olması konusunda baskı görüyordu. Geçtiğimiz hafta aday adaylığı için CHP Genel Merkezi’nde resmi başvurusunu yapan Dalgıç, bugün partililer ve destekçileri huzurunda aday adayı olduğunu ilan etmeye hazırlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —