Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ÇORLU´YA DEĞER KATACAK PROJE FOUR SEASONS CADDE

Tekirdağ´ın Çorlu ilçesinde son yılların en dikkat çeken konut projesi olan Four Seansons Cadde , yaşam ve ortak alanlarıyla birlikte ayrıcalık sunuyor.

EKONOMİ 20.11.2017 11:43:09 0
ÇORLU´YA DEĞER KATACAK PROJE FOUR SEASONS CADDE

Tekirdağ´ın Çorlu ilçesinde son yılların en dikkat çeken konut projesi olan Four Seansons Cadde , yaşam ve ortak alanlarıyla birlikte ayrıcalık sunuyor. Çorlu Emlak konut bölgesinde 192 konut ve 32 dükkandan oluşan Four Seasons Cadde´ye  adım atar atmaz ayrıcalıkları yaşamaya başlayacaksınız.

Zeki Yapı Gayrimenkul; Şanlı Yapı ve Dört Mevsim Yapı ortaklığıyla Çorlu Emlak Konutları bölgesinde gerçekleştirilen Four Seasons tam olarak bu şekilde projelendirilen çok özel bir yaşam merkezidir.

MÜKEMMELLİK HER NOKTADA KUSURSUZLUK GEREKTİRİR

Zeki Yapı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Uzun; en özel proje örneğini Çorlu´nun merkezinde hayata geçirdiklerini belirterek “Her geçen gün değerine değer katan, kentsel dönüşümün yenilendiği, Çorlu´da yükselen Four Seasons Cadde, merkezi konumun fonksiyonel mimariyle birleştiği yüksek yatırım değeri sahip sınırlı sayıda ve dükkanlarıyla eşsiz bir projedir. Zeki Yapı tarafından projelendirilen Four Seasons Cadde´de toplam 15.298 m2 inşaat alanı bulunmaktadır. 4+1 daire, 3+1 daire, 2+1 daire, 1+1 daire ve farklı metrekarelerde dükkan seçeneklerinden oluşan Four Seasons, en özel proje örneğini Çorlu´nun merkezinde hayata geçiriyor” dedi.

YEŞİLİN İÇİNDE BİR YAŞAM

Four Seasons Cadde´de yemyeşil peyzajın içinde konumlanan açık havuzunda evden uzaklaşmadan tatil yapmanın ve serinlemenin keyfini çıkartılacağını belirten Zeki Uzun “Şehir merkezinde yaşıyor olmanın sizlere sunduğu sonsuz aktivite imkanın yanı sıra, projenin sosyal tesisleri evinizin yanı başında beklentilerinizi karşılamak için planlandı. Artık eğlenceli ve keyifli davetlerinizin bir numaralı adresi yeni eviniz olacak; ailenizle birlikte en keyifli zamanları yaşayacağınız, tamamen sizin beklentileriniz doğrultusunda her biri özel olarak tasarlanan daireler, ferah mimarisi ve geniş salonlarıyla hayatı size cömertçe sunarak benzersiz kılıyor. Her odada güneş ışığından maksimum faydalanma ve fonksiyonel mekan vizyonuyla tasarlanan dairelerimizde sizin ve ailenizin rahatlığı için her ayrıntı düşünüldü. Four Seasons Cadde´de birinci sınıf malzemeler kusursuz bir işçilikle bir araya geliyor, konfor yeni evinizde baştan tasarlanıyor”dedi.

/resimler/2017-11/20/1152327429973.jpg

ODALARI HUZUR KAPLI

Zeki Uzun; odaları oluştururken müşterilerin isteklerini düşünerek tasarladıklarını belirterek “İç mimari projelere uygun geniş ebeveyn odası sayesinde hayalinizdeki detayları gerçeğe dönüştürün. Yatak odası, ebeveyn banyo ve elbise odasında kullanılan birinci sınıf malzeme seçimi, hayalinizdeki odayı oluştururken işinizi kolaylaştıracak. Daima hareketli olmayı ve eğlenmeyi seven çocuklar, bu odalar sizin için ayrıldı. Odanızı, en renkli mobilya ve aksesuarlarla size özel ve eğlenceli hale dönüştürmeye ne dersiniz. Kadınlar, günün büyük bir bölümünü mutfaklarında geçirir. Biz de Four Seasons Cadde´nin mutfağını tasarlarken kadınlarımızı dinledik, onların isteği ve kolaylığı için tasarladık. Mutfakta kullanılan birinci kalite malzeme ve kusursuz tasarımı ile sizi mutfağınıza alalım. Evinin sıcaklığından ve tasarımından taviz vermeden şıklığı yakalamak isteyenler için Four Seasons Cadde´de odalar şıklık yarışında. Banyoda şıklıktan taviz vermeden çözüm odaklı tasarımları ile Four Seasons Cadde banyosu, aklınızdaki banyo algısını “değiştirmeye” geldi.

/resimler/2017-11/20/1153276181073.jpg

 

/resimler/2017-11/20/1154025088062.jpg

TÜRK HAMAMI İLE RAHATLARKEN GÜNE FORMDA BAŞLAYACAKSINIZ

Four Seasons Cadde, sosyal ve sportif olanaklarıyla huzuru ve enerjiyi yakalayacağınız bir sağlık merkezi olduğunu belirten Zeki Uzun “Türk Hamamı temizlik ve suya odaklanmış buharlı ambiyansı, temizliği ve suyun kullanımı ile Roma, Fin hamamları, buhar banyosu, sauna gibi alternatiflerinden daha önde olmayı başarmış, günümüze kadar en iyi özellikleri ile taşınmıştır.  Biz de bu geleneği Four Seasons Cadde ile evinize getirdik. Four Seasons Cadde, sosyal ve sportif olanaklarıyla huzuru ve enerjiyi yakalayacağınız bir sağlık merkezi gibi. Four Seasons Cadde içinde sağlanan geniş rekreasyon olanakları ile eğlenceniz de, sporunuz da evinizin iki adım yakınında olacak. Trafiğe girmeden, şehrin karmaşasına karışmadan, yetişme telaşına düşmeden her türlü spor imkanına sahip olacaksınız. Geniş park alanı, 7/24 güvenliği ile Four Seasons Cadde´de aracınız her zaman güvende. Hava koşulları ne olursa olsun arabanız hep aynı rahatlıkta otoparkta güvende kalacak”dedi.

/resimler/2017-11/20/1154311651132.jpg

ZEKİ GAYRİMENKUL 30 YILLIK TECRÜBE

Başarıyla tamamlanmış projelerle dolu 30 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduklarını belirten Zeki Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Uzun “Zeki Gayrimenkul yerel ve bölgesel yatırımcılar tarafından tercih edilen yüksek mühendislik kabiliyeti, deneyim, kaliteli ve üstün çözümlere dayanan yaşam projeleri yaratmaktadır. Zeki Gayrimenkul, üstlendiği yenilikçi projeleri ile günümüz yapı teknolojilerini en iyi şekilde kullanan, sektörel olarak fark yaratan bir kazanıma teşvik ederek her yıl geliştirdiği ve devam ettirdiği projeleri ile müşterilerine istikrarlı yatırımlar yapabilecekleri fırsatlar sunmaktadır. Yapı teknolojilerinde çeşitlendirilmiş bir set olarak alternatifler sunan Zeki Gayrimenkul, güvenlik ve üretimin, kalite proseslerinin projelerle aynı oranda büyüdüğüne inanan yönetim şekline sahiptir. Yatırımcıya değer katacak her projede olduğu gibi Zeki Gayrimenkul, yatırımcıyı teşvik eden projeler sunmaktan gurur duymaktadır”dedi.

YARATICI ÇÖZÜMLER SUNARAK, YENİLİKÇİ YÖNTEMLER GELİŞTİRİYORUZ

Zeki Uzun başarılarının ürettikleri projelerinin başarılarıyla tanımlandığını belirterek “Sunduğumuz hizmet çeşitliliği ile teknik zorluklara takılmadan, yeni ve açık fikirli projelerin samimiyetine inanarak yola devam etmekteyiz. Yaratıcı süreçleri ve benzersiz çözümleri tüm bu samimiyet sayesinde, müşterilerimize eşsiz bir değer kazandırarak yansıtmaktayız. Bu değer sayesinde yüksek yapı teknolojilerini kullanarak ürettiğimiz her projede, güvenli ve sağlıklı bir çevre oluşturmaya kararlıyız. Başarımız ürettiğimiz projelerin başarısı ile tanımlanır. Proje üretmek ve geliştirmek için bütün riski üstlenmek ile birlikte müşterilerimizin güvenini ve saygısını kazanmak bizler için her şeyin üstünde yer almaktadır. Bu güveni kazanmak ve sürdürmek için her geçen gün daha özverili, verimli ve yaratıcı projeler ile birlikte gelecek için çalışıyoruz. Zeki Gayrimenkul olarak altına imza attığımız her projede sizlere daha güvenli bir gelecek ve daha sağlıklı yaşam alanları sunuyoruz” dedi.

/resimler/2017-11/20/1155400714887.jpg

 

/resimler/2017-11/20/1155594309034.jpg

/resimler/2017-11/20/1156156340660.jpg



 


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16