Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Çorlu Enternasyonal Fuarına Doğru

Trakya Bölgesi başta olmak üzere Marmara´da fuarlar düzenleyen Renkly Fuarcılık yeni şehirler ve yeni fuarlarla Türkiye´ye açılıyor. Renkly Fuarcılık Çorlu´da düzenleyeceği fuarlarla İzmir Enternasyonal Fuarı´nın bir benzerini de Ç

GÜNDEM 27.01.2017 17:11:47 0
Çorlu Enternasyonal Fuarına Doğru

2017 yılında 8 ayrı şehirde 10´u tarım ihtisas fuarı olmak üzere toplam 18 fuar düzenleyecek olan Renkly Fuarcılık, fuarların 9´unu Çorlu´da gerçekleştirecek.

2017 yılı fuar takvimine göre fuar düzenleyecekleri şehirlerin ve fuar tarihlerinin belirlendiğini kaydeden Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör: “2017 yılıyla beraber Karadeniz Bölgesinde de fuarlar düzenleyeceğiz. Çorlu, Lüleburgaz, Edirne, Gönen, Karacabey, Biga fuarlarımıza, Bafra ve Kastamonu fuarlarını da ekledik. Hatay ve Kars ile de görüşmelerimiz sürüyor. Artık Türkiye´ye açıldık” dedi.

Tarım ihtisas konusunda Türkiye´nin en çok fuar yapan iki şirketinden biri olduklarını kaydeden Güngör: “Mart ayından Ekim ayına kadar fuarlar düzenleyeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız mevcut fuarlara ilave olarak yeni şehirler, yeni fuarlar da olacak. Tıpkı İzmir Enternasyonal Fuarı gibi Çorlu´da düzenleyeceğimiz tarım ve autoshow fuarları ile aynı tarihlerde aynı alanın devamında yeni fuarlar da gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Çorlu Tarım Fuarı´nın geçmişi olan ve pek çok kişi tarafından merakla beklenen bir fuar olduğunun altını çizen Umut Güngör: “Çorlu Tarım Fuarı´na yüzlerce marka binlerce ürün ve yüz bini aşkın kişi katılıyor. Burada oluşan enerjiden diğer firma ve sektörlerin de yararlanmasını sağlamak için Çorlu Tarım Fuarı´nın gerçekleştirileceği 2 – 6 Ağustos 2017 tarihleri arasında Türkiye´nin alanındaki en büyük açık fuar alanında aynı anda farklı fuarlar da düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Çorlu Tarım Fuarı´nın tıpkı İzmir Enternasyonal Fuarı gibi bir hal alacağını kaydeden Güngör: “

2 – 6 Ağustos 2017 tarihleri arasında 10.´sunu düzenleyeceğimiz Çorlu Tarım, Hayvancılık, Tohum, Meyvecilik, Sulama Teknolojileri Fuarı´nın yanı sıra Çorlu Tarım Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Çorlu Autoshow ile otomobil, pikap, ticari araç, kamyon, kamyonet, motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuara ayrı bir renk katacağız. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Euro Animalia Fuarı ile de hayvancılık ve süt endüstrisi için ciddi adınlar atılmış olup fuarda canlı hayvan sergi alanı, hayvancılık ekipman ve teknolojileri ile ilgili kişiler ilk kez bir araya gelecek” dedi.

Çorlu Fuarı´nda bu yıl ilk kez düzenlenecek olan diğer fuarları da sıralayan Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör: “Çorlu´da bu fuarların yanı sıra bu yıl farklı fuarlar daha düzenleyeceğiz. Trakya Yapı ve Gayrimenkul Fuarı, Trakya Ev Mod 2017 Ev Tekstili Mobilya, Halı ve Aksesuarları Fuarı, TRAKİFF 2017 Trakya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, Trakya Eğitim Fuarı, Trakya Anadolu Yöresel Ürünler ve Gastronomi Fuarı, Trakya Kitap Fuarı düzenleyeceğiz” diye konuştu.

“Metrrekare Fiyatı 50 TL Olacak”

Çorlu´da tarım dışındaki sektörlerde düzenlenecek olan fuarların tarım fuarının kurulduğu mevcut alan ile Yeni Sanayi Sitesi girişinde benzin istasyonu arasındaki bölümde yapılacağını da sözlerine ekleyen Umut Güngör: “Tarım dışındaki sektörler için 1,5 yıldan beri altyapı çalışmaları yapıyoruz. Altyapısını hazırladığımız bu alanlarda da fuar düzenleyeceğiz. Çorlu Tarım Fuarı´na 150 bin kişi geliyor. Bu kişilerin diğer fuarları görmesini de sağlayacağız. Tarım dışındaki bu fuarlarda en önemli özelliklerden biri de fiyat konusu olacak. Metrekare birim fiyatı 50 TL olacak. Firmalar cüzi rakamlara fuarda yer alacak. Metrekaresi 50 TL´ye hiçbir yerde yok. Fuar alanlarında 20 ve 25 metrekarelik yerler olacak. Bu yerleri kiralayanlar bin ila bin 250 TL gibi bedeller ödeyecekler. Bu firmalar Çorlu´da faaliyet gösteren firmalardan oluşacak” şeklinde konuştu.

Renkly Fuarcılık tarafından 2017 yılında düzenlenecek olan fuarlarla ilgili olarak da bilgiler veren Güngör şunları kaydetti:

6. Karacabey Tarım, Hayvancılık, Tohum Meyvecilik Sulama ve Teknolojileri Fuarı: Bu yıl 16 – 19 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek fuarımızı Bursa Karacabey´de 6. kez gerçekleştireceğiz.

12 bin metrekare kapalı alanda yapılacak olan fuarda katılımcı firmalara ve ziyaretçilere ücretsiz otopark imkanı, ücretsiz güvenlik, temizlik, elektrik, vinç hizmeti ile fuar alanına yakın otellerde indirimli konaklama imkanı sağlıyoruz. Karacabey´de düzenlenecek olan fuarımız şehir merkezindeki otel, restoran gibi yerlere çok yakın konumda gerçekleştiriliyor. Karacabey Tarım Fuarı bölge tarımının sezon başlangıcı olması sebebiyle firmaların satış hedefleri ürün tanıtımları ve yeni firma bağlantıları için önem arz ediyor. Fuara Bursa ve çevresinden geçtiğimiz yıllarda 90 bine yakın ziyaretçi katılımı olmuştu. Fuar 2017 yılında 6. kez düzenlenecek. Çiftçilik ve hayvancılıkla ilgili kişilerin yanı sıra bayilik sistemi ile çalışan firma yetkililerinin de yoğun bir şekilde katıldığı her yıl katılımcı sayısı artıyor” dedi. .

7. Gönen Tarım, Hayvancılık, Tohum, Meyvecilik Sulama ve Teknolojileri Fuarı:

6 – 9 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek diyen Güngör: “Balıkesir bölgesinin en büyük tarım ve hayvancılık fuarı olma özelliğini taşıyor. 25 bin metrekare kapalı 25 bin metrekare de açık alan olmak üzere toplamda 50 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuar da bölgenin en büyük tarım ve hayvancılık fuarı olma özelliğini taşıyor. Bölge tarımının sezon başlangıcında gerçekleşen fuarda geçtiğimiz yıl 120 bine yakın ziyaretçi sayısı ile doğru hedef kitleye ulaşma imkânı sunuyor. Sadece Balıkesir olmamakla birlikte, Trakya ve Güney Marmara Bölgesi´nin tamamından İzmir, Kütahya, Manisa ve Çanakkale´den tarım ve hayvancılık sektörü ilgilileri fuarı ziyaret ediyor. Bu yıl 7.´si düzenlenecek olan fuara geçtiğimiz yıl 200´e yakın firma katılmıştı” diye konuştu.

Karadeniz Bafra Tarım ve Hayvancılık, Süt Endüstrisi, Tohum, Çeltik, İş Makineleri ve Gıda Fuarı hakkında da bilgiler veren Güngör: “12 – 16 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Fuar, 21 bin 500 metrekare açık alanda yapılacak. Katılımcılara da ziyaretçilere de ücretsiz otopark imkânı sunulacak. Ayrıca güvenlik, temizlik, elektrik, forklift – vinç gibi hizmetler de ücretsiz verilecek. 2017 yılında ilk kez gerçekleştireceğimiz, Karadeniz Bafra Tarım Fuarı ile 12 yıllık Renkly Fuarcılık deneyimi ve uzunca bir fizibilitenin ardından Nisan ayında yapılacak” şeklinde konuştu.

Güngör:, 7. Lüleburgaz Autoshow Otomotiv Ticari Araç, Motosiklet, Bisiklet Modifiye ve Aksesuar Fuarı ile ilgili olarak ise: “26 – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak. Lüleburgaz Otogarı karşısındaki 15 bin metrekare kapalı 7 bin metrekare de açık alan olmak üzere toplam 22 bin metrekarelik fuar alanında düzenlenecek olan fuarımız bölgenin tüm otomotiv firmalarının yeni modelleri ile mevcut modellerini tanıttığı etkili kampanyaların başladığı Nisan ayında birçok otomobil markasını meraklıları ile buluşturuyor” dedi.

6. Lüleburgaz Trakya Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohumculuk Fuarının da aynı alanda yapılacağını kaydeden Güngör: “24 – 28 Mayıs 2017 tarihleri arasında yine 7 bin metrekaresi açık 15 bin metrekaresi kapalı alan olan Lüleburgaz Otogarı karşısındaki 22 bin metrekarelik fuar alanında yapacağımız bu fuara katılacaklara ve ziyaretçileri ücretsiz otopark imkânı sunacağız. Yine güvenlik, temizlik, elektrik, vinç hizmetleri ücretsiz olarak verilecek. Renkly Fuarcılık olarak 6. kez gerçekleştireceğimiz fuarda Trakya bölgesinin hayvancılık ve süt endüstrisini buluşturmaya devam ediyoruz. Bölgenin hayvancılık ile en çok anılan ilçesi Lüleburgaz´da gerçekleştirdiğimiz fuarda canlı hayvan yem, hayvancılık ekipmanları, tohum, fidan ve süt endüstrisinin yanı sıra traktör ve tarım ekipmanları da sergileniyor. 2016 yılında 80 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği fuarımıza 100´ü aşkın firma katılım göstermişti” diye konuştu.

Kırkpınar Edirne Fuarı konusunda da bilgiler veren Umut Güngör: “12 – 16 Temmuz 2017 tarihlerinde Edirne Kırkpınar Fuarı olarak da anılan 17.Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık ve Sanayi Fuarı´nı düzenlenecek. Kırkpınar ile aynı anda tarihi Kırkpınar Güreş Alanı´nın hemen yanında 25 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan fuar bu yıl 17. Kez yapılacak. 2017 yılında 656.´sı gerçekleşecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile eş zamanlı olarak gerçekleşen fuarımız ülkenin ve dünyanın dört bir yanından farklı ziyaretçilere kapılarını açacak. 17.´sini gerçekleştireceğimiz fuarda geçen yıl 90´a yakın firma ziyaretçilerle buluşmuştu. Yoğun bir tarım bölgesi olan Edirne´nin tek fuarı olma özelliği ile çiftçilerimiz yılda bir kez Edirne fuarında bir araya gelebilme imkanı buluyor. Fuara Edirne Ticaret ve Sanayi Odası´nın katkıları ile birçok Balkan ülkesinden yabancı yatırımcı da ziyarette bulunuyor” dedi.

10. Çorlu Tarım, Hayvancılık, Tohum, Meyvecilik, Sulama Teknolojileri Fuarı´nın bölgenin önemli fuarlarından biri olduğunun altını çizen Umut Güngör: “2 – 6 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çorlu Yeni Sanayi Sitesi karşısında yer alan Çorlu´nun yeni fuar alanında düzenlenecek. 50 bin metrekarelik açık alanda düzenlenecek olan fuar alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde,  konaklama tesislerine ve şehir merkezine de yakın konumda.  Çorlu Tarım Fuarı Türkiye´nin alanındaki en büyük açık alan fuarı olma özelliğini de taşıyor. 50 bin metrekarelik açık alanda düzenlenen fuara katılanlara ve ziyaretçilere pek çok hizmet ücretsiz olarak sunuluyor. Renkly Fuarcılık olarak Çorlu´da düzenlediğimiz fuarımız 50 bin metrekare açık alan beton zemin ve yeşil alanlardan oluşuyor. Türkiye´nin önde gelen tarım fuarları arasında yer alan bine yakın firmanın 10 bine yakın ürünle katıldığı fuara yoğunluğu Trakya bölgesinden olmak üzere Edirne´den Kars´a, ülkemizin her yerinden katılımcı ve ziyaretçi geliyor. Yeni müşteri ve bayiliklerin buluşma noktası olan 40 yıla yakın geçmişi bulunan Çorlu Fuarını bir çok ziyaretçi sabırsızlıkla bekliyor. Merkezi firma katılımlarının yoğun olduğu fuarda traktör markaları eksiksiz olarak katılım gösteriyor. Türkiye ve dünyadan bir çok tarım ve hayvancılık markasının da yer aldığı fuarda geniş ürün yelpazesi bulunuyor. Çorlu Tarım Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Çorlu Autoshow ile otomobil, pikap, ticari araç, kamyon, kamyonet, motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuara ayrı bir renk katmaktadır” şeklinde konuştu.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Euro Animalia Fuarı ile de hayvancılık ve süt endüstrisi için ciddi adımlar atıldığını dile getiren Güngör: “Fuarda canlı hayvan sergi alanı, hayvancılık ekipman ve teknolojileri ile ilgili kişiler ilk kez bir araya gelecek.  Çorlu´da bu fuarların yanı sıra bu yıl farklı fuarlar daha düzenleyeceğiz. Trakya Yapı ve Gayrimenkul Fuarı, Trakya Ev Mod 2017 Ev Tekstili Mobilya, Halı ve Aksesuarları Fuarı, TRAKİFF 2017 Trakya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, Trakya Eğitim Fuarı, Trakya Anadolu Yöresel Ürünler ve Gastronomi Fuarı, Trakya Kitap Fuarı düzenleyeceğiz” diye konuştu.

16 – 20 Ağustos 2017 tarihlerinde Karadeniz bölgesinde düzenlenecek olan Kastamonu Fuarı ile ilgili de konuşan Güngör: “Karadeniz Kastamonu Gıda, Tarım, Hayvancılık Süt Endüstrisi ve Tohum Fuarı adıyla gerçekleştirilecek olan fuar, 5 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık olmak üzere toplam 20 bin metrekare alanda yapılacak. 2017 yılında ilk kez gerçekleştirilecek olan Karadeniz Kastamonu Tarım Fuarı 12 yıllık Renkly Fuarcılık deneyimi ve uzunca bir fizibilitenin ardından Ağustos ayında gerçekleştirilecek.  Bölgenin tarım, hayvancılık, ve gıda sanayi sebze üretimi konusundaki yatırımı ve verimi ortadadır. Birçok işletmeye ev sahipliği yapan Kastamonu bölgenin en yoğun tarım işçiliği olan illerinden biridir. Kastamonu ve civarının incelenmesi ile ortaya çıkan verilerin bölgede fuar eksikliğinin olduğunu ortaya koymuştur. Kastamonu tarımı için, fuar gerekli hale gelmiştir” dedi.

Güngör yılın son iki fuarının da Eylül ve Ekim aylarında Lüleburgaz ve Biga da yapılacağını kaydederek: “12. Lüleburgaz Trakya Tarımtech Tarım Hayvancılık Tohum, Meyvecilik, Sulama ve Seracılık, Traktör ve Ekipmanları Depolama Sistemleri Soğutma Fuarı, 20 – 24 Eylül 2017 tarihlerinde Lüleburgaz Otogarı karşısındaki fuar alanında düzenleyeceğimiz fuar 12 yıllık geçmişi olan firmamız tarafından 12. kez gerçekleştirilecek. Bölgede son fuar olarak adlandırılan ve yılın kapanışının yapıldığı fuarda tarım ve hayvancılık meraklıları yıl boyu araştırmasını yapmış olduğu ürünleri son fuar olması sebebiyle satın alma aşamasına taşıyorlar.

Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık Teknolojileri Fuarı da 6 – 8 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek.

25 bin metrekare kapalı alanda yapılacak fuarda 2016 yılında 107 bin gibi rekor ziyaretçi sayısına ulaşılmıştı. Biga Kapalı pazaryerinde gerçekleştirilen fuar, Biga Ticaret ve Sanayi Odası katkıları ile düzenleniyor”  şeklinde konuştu.

/resimler/2017-1/27/1716332411817.jpg


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16