Tarih: 15.02.2020 07:29

Çocuklar Akıl Zeka Oyunları etkinliğinde buluştular

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi, Tekira AVM´de çocuklara yönelik “Akıl Zeka Oyunları” etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterirken Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de etkinliğe katılarak çocukların yanında oldu.

YÜCEER: “BU TÜR ORGANİZASYONLARIN ARTTIRILMASINI DESTEKLİYORUM”

Etkinlikte basın mensuplarına kısa bir açıklama da yapan Yüceer; “Şehrimizin böyle etkinliklere ve böyle güzel etkinlikleri düzenleyen kurumlara ihtiyacı var. Bu tür organizasyonların arttırılmasını destekliyorum. Etkinliği düzenleyen Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi ve Eğitim Komisyonunda görevleri arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AİLELER ÇOCUKLARININ BECERİLERİNİ GÖRÜNCE MUTLU OLDULAR

Öte yandan Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından yapılan açıklamada ise; “Zeka oyunları, çocukların mantıksal, düşünsel, stratejik becerilerinin gelişimi açısından oldukça mühim. Bunun yanında çocukların sözel becerilerini de geliştirici yönleri var. Çocukların sömestr tatilinde bu becerilerine katkıda bulunmak için bu organizasyonu düzenledik. Etkinliğimize yoğun bir katılım sağlandı. Çocuklar keyifli vakit geçirirken, aileleri de çocukların beceri ve kabiliyetlerini görünce mutlu oldular.” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —